Svet

Region

Slavni glumac duguje milione i nema gde da živi: Kevin Spacey plakao u emisiji! (VIDEO)

Slavni glumac Kevin Spacey, zaplakao je u emisiji, kada mu je voditelj postavio pitanje, koje ga je dovelo do suza. 

Slavni glumac duguje milione i nema gde da živi: Kevin Spacey plakao u emisiji! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Enterteiment tonight



Gostujući u emisiji "Pirce Morgan un censore", Kevin je na pitanje gde sada živiš? Bukvalno počeo da roni suze. Odgovorio da više nema stalan dom i da mu je jako malo para ostalo za život. 

„Smešno je što postavljate to pitanje jer je ove nedelje, mesto gde sam živeo u Baltimoru, oduzeto. Moja kuća se prodaje na aukciji, tako da moram da se vratim u Baltimor i premestim svoje stvari u skladište. Dakle, odgovor na to pitanje je, nisam siguran gde ću sada da živim. Ali ja sam u Baltimoru otkako smo tamo počeli da snimamo Kuću od karata. Preselio sam se tamo 2012. Ova kuća je moj dom od 2016. Ne mogu da platim račune koje dugujem“, rekao je legendarni glumac.

Kevin je istakao da je nekoliko puta želeo da prijavi bankrot, ali da je uspevao do sada da se izvuče iz takvih situacija, a na pitanje koliko mu je novca ostalo, kroz suze je rekao da skoro nema ništa i da je u dugovima do guše.

„Još uvek mnogo dugujem… Da, dužan sam. Značajna suma. Mnogo miliona. Sama kuća vredi milione“, dodao je. 

Podsetiimo, Kevin Spacy nekoliiko puta je bio tužen zbog navoda o seksualnom zlostavljanju, ali je sud 2022. godine odbacio tvrdnje tada 14-godišnjeg Rada, da ga je početkom 80-ih seksualno zlostavljao. 

Glumac je dobio devet optužbi, koje su podnele četiri osobe, ali je većina odbačena.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>