Region

Svet

Sanja Maletić rodila devojčicu u 52. godini uprkos teškoj bolesti: Sreća mi je neizmerna!

Sanja Maletić, poznata pevačica, postala je majka u 52. godini uprkos teškoj bolesti koja ju je vezala za krevet. Na Vidovdan, putem carskog reza, rodila je zdravu devojčicu i opisuje ovaj trenutak kao ostvarenje životnog sna.

Sanja Maletić rodila devojčicu u 52. godini uprkos teškoj bolesti: Sreća mi je neizmerna! Foto: Printscreen Instagram/nase_poznate_licnosti




Pevačica Sanja Maletić, koja se ostvarila kao majka u 52. godini, opisuje dolazak svoje ćerke kao ostvarenje životnog sna. Uprkos teškoj bolesti koja ju je vezala za krevet, Sanja je uspela da zatrudni i pre desetak dana, na Vidovdan, rodila zdravu devojčicu putem carskog reza.

"Porodila sam se carskim rezom i moj život konačno ima smisao. Presrećna sam, to ne može rečima da se objasni," izjavila je Sanja.

Godinama je Sanja vodila bitku za potomstvo. Njena bolest je takođe uticala na njenu karijeru, zbog čega je na neko vreme prestala da peva i povukla se iz javnog života.

"To je bolest sportista, kada se organizam preforsira više nego što može da podnese. Radila sam svaki dan, nastupala u Parizu, Švajcarskoj, Nemačkoj. Tek što bih se vratila, dobijem poziv da odem u kafanu. Mladost, energija, i odem. Sve je počelo kada sam imala 29 godina i otkazala američku turneju sa Nedeljkom Bajićem Bajom," priseća se Sanja.




Trudnoca i bolest pevacice Sanje Maletic
Foto: Printscreen Instagram/estradni.arhiv



"Pitala sam doktorku da li smem da idem u Ameriku, a ona mi je rekla da ne smem ništa teže od kašike da dignem. Četiri meseca sam ležala u krevetu, nisam smela da se preznojim niti da rizikujem. Bilo je strogo mirovanje mesecima, pa sam odlučila da prestanem da radim, naročito teške i naporne romske svadbe koje traju dve-tri noći."

Sanja je već nekoliko puta javno govorila o trudnoći, vantelesnoj oplodnji i svojoj borbi za potomstvo.

Možda vas interesuje:
Šokantna ispovest Dunje Ilić: Novi dečko je pretukao i pokušao da je davi!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>