Ostalo

Sme�no

Wimbledon spektakl: Novak Djoković kaznio tim Nicka Kyrgiosa na urnebesan način! (VIDEO)

Wimbledon je ponovo priredio nezaboravan trenutak. Tokom treninga između Novaka Đokovića i  Nicka Kyrgiosa, dogodio se neobičan i urnebesan prizor koji će se dugo prepričavati.

Wimbledon spektakl: Novak Djoković kaznio tim Nicka Kyrgiosa na urnebesan način! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Wide World



Đoković je na zabavan način odlučio da kazni tim Nicka Kyrgiosa nakon treninga u kome je slavio Đoković.

Članovi Kyrgiosovog tima morali su da kleknu na travu, što je izazvalo salve smeha i kod publike i kod samih aktera.

 Ovaj neobični "ritual" bio je propraćen duhovitim komentarima Nicka Kyrgiosa, koji nije mogao da odoli da ne doda svoj humoristični pečat situaciji.

"Zašto uvek moj tim izgleda kao da su huligani, brate?" dobacio je Kyrgios dok je posmatrao svoje saradnike na kolenima. 

Njegov komentar izazvao je još veći smeh, a atmosfera na terenu bila je opuštena i prijateljska.

Kyrgios je nastavio sa šalama, rekavši: "Moram da nabavim ovaj snimak. Uništavate moje ime, ljudi," smejući se dok su članovi njegovog tima ustajali sa trave. Novak Đoković, koji je inicirao ovu smešnu situaciju, srdačno se pozdravio sa članovima Kyrgiosovog tima i pohvalio ih za sportsku igru i humor.

Ovaj događaj pokazuje koliko teniski mečevi, čak i na najvišem nivou kao što je Wimbledon, mogu biti ispunjeni smehom i prijateljskim duhom. Novak Đoković i Nicka Kyrgiosa, iako su veliki rivali na terenu, dokazali su da su sposobni da se zabavljaju i prave šale čak i u najnapetijim trenucima.

Spektakl na Wimbledonu, obeležen ovim smešnim momentom, sigurno će ostati urezan u sećanju ljubitelja tenisa kao jedan od najsimpatičnijih trenutaka u istoriji turnira.

Snimak pogledajte ovde
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>