Region

Svet

Zbog Tee Tairović gore društvene mreže: Pokazala savršenu figuru u bikiniju! (FOTO)

Tea Tairović je ponovo uspela da podigne temperaturu na društvenim mrežama svojim najnovijim fotografijama.

Zbog Tee Tairović gore društvene mreže: Pokazala savršenu figuru u bikiniju! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/teatairovic



Popularna pevačica je podelila slike na kojima pozira u bikiniju, pokazujući svoju savršenu figuru, što je izazvalo lavinu komentara i reakcija od strane njenih pratilaca.

Fotografije su nastale na jednoj od njenih omiljenih letnjih destinacija, a Tea izgleda zanosno dok uživa u suncu i moru.

Njeni fanovi nisu ostali ravnodušni, pa su komentari i lajkovi počeli da pristižu u rekordnom broju. „Boginja“, „Prelepa“, „Savršena figura“ samo su neki od komentara koji su se nizali ispod fotografija.


Foto: Insragram printscreen/teatairovic

Tea je poznata po tome što vodi računa o svom izgledu i redovno vežba, a njena posvećenost zdravom načinu života i fitnesu je očigledna na ovim slikama. Njene obline i definisani mišići oduševili su sve koji prate njen rad, a mnogi su je pohvalili zbog inspirativne discipline i truda.

Ove fotografije su još jednom potvrdile status Tee Tairović kao jedne od najatraktivnijih javnih ličnosti na našoj sceni. 

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>