Region

Svet

Sani Armani je sve znala: Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!

Sandra Drašković, u javnosti poznatija kao Sani Armani, bila je jedna od najatraktivnijih voditeljki kod nas, a onda je odlučila da potpuno promeni život i preseli se u Ameriku.

Sani Armani je sve znala: Krila sam da Marija Šerifović čeka sina! Foto: YouTube printscreen/Hype TV



Ona više od osam godina živi u Los Anđelesu, ali se o njenom životu sdada, jako malo zna.

Tokom nedavnog gostovanja na televiziji Hype, Sani Armani govorila je o svom životu u Americi, zbog čega je napustila Beograd, ali je i otkrila da je sve vreme znala da Marija Šerifović čeka sina, ali da naravno  to sa javnosti nije želela da podeli. 

"Znala sam, ispratila… Jako sam srećna zbog nje. Uvek me je zvala: „gde si kevo“, a sad je ona keva!" - rekla je Sani i otkriva da joj nije dala nikakav savet.

"Ona je toliko posvećena, nisam je savetovala, jer je svako ljudsko biće samo za sebe, pa i bebe. Sama će uvideti, a i negde i njena majka Verica je tu, tako da sam sigurno da ona ima da čuje, a i da se složi i ne složi sa savetima"- otkriva Sani i otkriva da iako je znala da Marija čeka sina, nikada nije bilo razgovora, a ni potrebe da joj govori da ne priča u medijima:

"Smatram to intimnim stvarima koje ne treba deliti. Pravilno je postupila, jer kada je sve ispalo super i kako treba, ona je sama podelila. To je bilo na njoj da uradi, jer je to njena stvar. Razumem je što je takve ozbiljne stvari zadržala za sebe. Razumem publiku i medije, jer bi voleli da znaju sve, alii za tako velike stvari je najbolje sačekati pravi trenutak i da se svi radujemo zajedno" - dodaje.

Sani otkriva i da se čula sa Marijom, ali da nisu uspele još da se vide:

"Nismo se videle, jer je ona imala koncerte, jer je bila van grada, pa ja nisam bila tu, ali sada ćemo se videti" - zaključila je Sani Armani na televiziji Hype.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>