Region

Svet

Jelena Karleuša promenila mišljenje o Tei Tairović i pohvalila Seku Aleksić: Velika gospođa!

Jelena Karleuša, prethodne večeri napravila je spektakl u Inđiji, gde je publika uživala u njenim hitovima.

Jelena Karleuša promenila mišljenje o Tei Tairović i pohvalila Seku Aleksić: Velika gospođa! Foto: Instagram printscreen/karleusastar



Nakon nastupa, odgovarala je na razna pitanja novinara, kako o svojoj karijeri, ali tako i o dvema koleginicama, Tei Tairović i Seki Aleksić.

Iako je početkom godine zamerala što je pevala albansku pesmu usred Beograda, ovoga puta, Jelena je promenila mišljenje o mlađoj koleginici.

 - Moram da kažem kada je reč o Tei Tairović, od svega ovoga što se u međuvremenu snimalo, to mi se njeno najviše dopada. Moram da je pohvalim. Od svega što se snimilo, meni ona ima najviše smisla. Mislim da će pokidati Beogradsku arenu. Originalna je, prava je... Možda to jeste bugarski, turski orijental, ali ona je odlična u tome. Bravo! Jako mi se to dopada - iskrena je bila Jelena Karleuša.

Seka Aleksić, nedavno je na popularnoj društvenoj mreži X, podržala Jelenu Karleušu, nakon izjave Seksija iz Crnog Ceraka, "da treba da joj bude čast što nastupa sa njima". Jelena je odmah odgovorila, a sada je istakla i nakon nastupa, da je Seka velika gospođa.



 - Seka je jedna velika gospođa. Tako to kolege rade koje traju više od 20 godina, kolegijalno i fer. Neko ko ne postoji, neko za koga ne znamo šta peva i kako izgleda, ne može da se obraća, a kamoli da se poredi sa nekim ko traje dve-tri decenije i nekim ko ima milionsku publiku i karijeru. Ovde su se malo poremetila ta pravila igre. Ti klinci, ti "jogurt klinci" moraju da shvate da će trajati koliko i ova moja izjava... Sutra ih neće biti - jasna je bila Karleuša.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>