Region

Svet

Milena Ćeranić: Svi momci su me varali!

Pevačica Milena Ćeranić otvorila je dušu o svojim emotivnim promašajima, žestoko kritikujući bivše partnere. Otkriva kako su je svi varali i kako je prelazila preko neverstava zbog ljubavi.

Milena Ćeranić: Svi momci su me varali! Foto: Printscreen Youtube/Hype




Milena iskreno govori o svojim emotivnim promašajima, prevarama bivših partnera i odnosu sa Nemanjom Stevanovićem. Osvrće se i na raskid ugovora sa "Grand" produkcijom.


Milena Ćeranić, poznata pevačica koja je važila za fatalnu zavodnicu, otvoreno je govorila o svojim emotivnim promašajima. Iako su o njenim burnim romansama ranije godine pisali mnogi mediji, Milena sada svoj ljubavni život drži daleko od očiju javnosti. Kada se osvrne na svoje prošle veze, priznaje da je imala mnogo promašaja na emotivnom planu.

"Bila sam prevarena u ljubavi bezbroj puta. Svi partneri sa kojima sam bila su me varali, bez izuzetka," iskreno priznaje Milena i otkriva da li je opraštala neverstva: "Prelazila sam preko toga zato što sam ih volela. Problem je u tome što ja u vezi dajem celu sebe, a oni ne veruju da mogu da prestanem da ih volim, da mogu da ih ostavim i odem. Ne znam šta im je bilo da testiraju granice moje tolerancije."


Možda vas interesuje:
Žika Jakšić o Mileni Ćeranić: Osudili smo je! Žao mi je!


alt=milena ceranic govori o prevarama
Foto: Printscreen Youtube/Hype


Osvrnula se i na vezu sa kolegom, pevačem Nemanjom Stevanovićem, te otkrila da li se seća njihovog odnosa: "Nemanja i ja smo bili ludo zaljubljeni. Ali sada, da se sećam nekih konkretnih stvari u vezi s njim, ne. Nemam potrebu da se podsećam šta je bilo. Samo mogu da izrazim svoju ljudsku ljubav prema njemu, u smislu da mu želim svu sreću. Zašto razmišljati o ljubavi s nekim s kim si bio nekada? Posebno ako je to bilo pre mnogo godina. Kada razmišljaš o toj ljubavi, obično kažeš: 'Uh, al' sam ja patila zbog ovog dečka' ili 'Uh, baš smo se voleli'. Ali da se prisećam nekih konkretnih detalja, ne," iskrena je Milena.

Bivša učesnica "Zvezda Granda" progovorila je i o raskidu ugovora sa "Grand" produkcijom, priznavši da danas nema lepo mišljenje o Žiki Jakšiću i ostalim čelnicima te produkcije.

Možda vas interesuje:
Indi Aradinović demantuje optužbe: Nikada nisam bila u sukobu sa Jelenom Marjanović!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>