Region

Svet

Indi Aradinović demantuje optužbe: Nikada nisam bila u sukobu sa Jelenom Marjanović!

Pevačica Indi Aradinović je odlučno demantovala glasine da je Zoran Marjanović, optuženi za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović, spomenuo njeno ime tokom informativnog razgovora. U svom obraćanju medijima, Indi je naglasila da su ona i Jelena bile u dobrim odnosima i da nikada nisu bile u sukobu.

Indi Aradinović demantuje optužbe: Nikada nisam bila u sukobu sa Jelenom Marjanović! Foto: Printscreen Youtube/Kurir




Indi Aradinović se oglasila povodom navoda da je Zoran Marjanović, optuženi za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović, spomenuo njeno ime tokom informativnog razgovora. Vest o njihovoj navodnoj ljubavnoj vezi i profesionalnoj saradnji šokirala je javnost.

Mediji su preneli da je Marjanović, prilikom informativnog razgovora, izjavio da bi policija trebala pozvati Indi, jer je sumnjao na nju. Pevačica je sada odlučila da se obrati javnosti i demantuje ove tvrdnje.

"Imala sam priliku da pročitam totalnu neistinu i laž. Ja sa pokojnom Jelenom nikada nisam bila u sukobu, bile smo u jako dobrim odnosima sa puno poštovanja. Ona je bila moja podrška dok sam snimala svoj prvi album, učila me tehnikama interpretacije i radovala se mom uspehu. Nikada nije bilo nikakvih svađa i sukoba kada je moje ime u pitanju," izjavila je Indi.

Možda vas interesuje:
Jadranka Barjaktarović: Greške i zabrane u Srbiji!


zoran marjanovic i indi u studiju
Foto: Printscreen Youtube/Kurir


Indi je dalje objasnila da, nakon završetka projekta, dugo nije bila u kontaktu sa Zoranom i Jelenom, sve do tragičnog događaja 2016. godine. Prisutna je bila tokom potrage zajedno sa ostalim meštanima, a na informativni razgovor su bili pozvani svi prijatelji i saradnici Zorana Marjanovića, što je standardni policijski protokol.

Za kraj, Indi je izrazila svoj bes zbog lažnih priča koje se šire o njoj i Zoranu Marjanoviću: "Osoba koja širi ove dezinformacije ima zlu nameru. Svaka izmišljotina i konfabulacija vezana za moje ime u vezi sa tragedijom te porodice moraće da se dokaže na sudu. Biću prinuđena da podnesem parničnu prijavu, gde će svi izvori morati da dokažu istinu," rekla je Indi za kraj.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>