Elita 7

Parovi

ELITA 7: Miona Jovanović i Stanislav Krofak se udružili! Spustili Ša, pa napali Maju Marinković!

U rijalitiju ELITA 7, sinoć su gledaoci postavljali pitanja, a iako su tema bili Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović, na red je došla i Maja Marinković.

ELITA 7: Miona Jovanović i Stanislav Krofak se udružili! Spustili Ša, pa napali Maju Marinković! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Maja je u ELITI pokazala užasnu ljubomoru, koja je jako iznenadila Stanislava Krofaka, iako sa njom nije više u vezi.

Marinkovićeva je sinoć htela da ponizi u jednom trenutku Mionu na koju je veoma ljubomorna, jer oseća da Stanislav i dalje ima emocije prema njoj, ali je Miona uspela da je svojim izlaganjem "pokopa"

-Šta da kažem na ovo? Olešila se bila, bila je pijana ko letva i smrdljala na koktele. Ja to mislim, ne znam šta drugo da kažem - izjasnila se Miona, a Maja je skočila kao oparena: 

-Nisam bila letva pijana, nego sam popila malo više. Šta hoće ova?! Ona ne daje odgovore konkretne kada se puste njeni klipovi, sa bivšim dečkom dok pravi od Ša budalu najveću, seljančuro jedna, profuk... jedna provincijska, to je moje mišljenje o njoj - započela je Maja. 

-Ja neću da stojim pored nje, posle mogu da komentarišem - poručila je Miona i otišla u pušionicu. 

-Pa nećeš naravno da se kompleksiraš, zato ne dolazi na bazen, ne sme da se skine pored mene bruka i sramota ovakva ko tetka neka, bela ko krpa, lepo je Stanislav rekao da je propala. Sve najgore mislim o njoj - rekkla je Marinkovićeva. 



Stanislav je takođe dobio pitanje zbog čega beži od Maje,   i da li je istina da mu miris cigareta i alkohola toliko odjednom smeta, tačnije otkako je dve noći proveo u hotelu sa Mionom.

Kako je sve izgledalo, pogledajte:


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>