Region

Svet

Nakon dueta sa Cecom Ražnatović, stiže ELA: Željko Joksimović najavio novi HIT! (VIDEO)

Željko Joksimović, poznat po svojim emotivnim baladama i hitovima koji osvajaju region, sprema se da obraduje svoje fanove novom pesmom "Ela" koja će biti izveden na dva jezika - grčkom i srpskom. 

Nakon dueta sa Cecom Ražnatović, stiže ELA: Željko Joksimović najavio novi HIT! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Ceca



Nakon uspešne saradnje na pesmi "Više od sreće", koju je izveo u duetu sa Cecom Ražnatović, Joksimović je odlučio da nastavi istim putem i poveže publiku iz različitih kulturnih i jezičkih sfera.

Nova pesma obećava da će doneti prepoznatljivu Joksimovićevu emotivnost i melodičnost, koja je već osvojila srca slušalaca širom Balkana i prešla granice regiona.

Kombinacija grčkog i srpskog jezika dodatno će obogatiti pesmu, pružajući joj internacionalni šarm i privlačeći pažnju kako grčke, tako i srpske publike.

Željko Joksimović je tokom svoje karijere ostvario veliki broj uspeha, kako kao pevač, tako i kao kompozitor i producent, stekavši status jednog od najcenjenijih muzičkih umetnika na Balkanu. 

Njegove pesme često prelaze granice regiona, dopirući do publike širom Evrope i sveta, što potvrđuje njegovu sposobnost da spoji različite muzičke tradicije i uticaje u jedinstvene melodije koje ostavljaju dubok emotivni trag.

Nova pesma koji kombinuje grčki i srpski jezik predstavljaće novi korak u karijeri Željka Joksimovića, koji će svojim vernim fanovima doneti još jednu nezaboravnu muzičku avanturu. Delić novog spota za pesmu "Ela", pogledajte ovde.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>