Parovi

Farma

Gasttozz ne može da se oporavi od zatvora na Tajlandu: Otvorio dušu i otkrio kako se oseća! (FOTO)

Nenad Marinković Gasttozz, nedavno je deportovan sa Tajlanda, nakon što je dva meseca proveo u njihovom zatvoru.

Gasttozz ne može da se oporavi od zatvora na Tajlandu: Otvorio dušu i otkrio kako se oseća! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Gasttozz



Bivši učesnik rijaltija, iako se vratio kući, još uvek ne može da se oporavi od svega što je video i doživeo tamo, pa je odlučio da sa svojim pratiocima podeli trenutke kroz koje prolazi.

- Uh, imam veliku potrebu da vam se obratim. Ali se sve kao cimam kako će to neko da protumači i na koji način. Kao i da je to bitno, pogotovo danas. Pritom to u sebi i bukvalno se trujem, i ne napredujem, niti grizem, već sam kao list neki, umorni letnji list. Nešto mi fali i ne mogu da provalim šta... - pisao je i nastavio:


Foto: Instagram printscreen/gasttozz

- Intervju sam snimio i na kraju ga neću izbaciti jer sam sebe ubio u pojam svojim neadekvatnim zamuckivanjem, monotonim izlaganjem i nekom čudnom energijom koja uopšte nije deo mene ni onoga šta sam zapravo želeo u tom intervjuu. Mislim da ću celu priču ispričati na mom kanalu, da znam da sam završio i da polako nastavim dalje. Toliko toga da ispričam i toliko ljudi kojima jedva čekam da kažem hvala.Brat-bratu, očekivao sam da ću se nekako odmah vratiti u prvobitno stanje, ali sad vidim da je to nemoguće i da mi treba prostora, a vreme ide... - stoji u postu koji je Gassttozz objavio. 
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>