Ostalo

Sme�no

Najemotivniji Wimbledon: Andy Murray se oprostio od tenisa, a onda je usledila poruka koja ga je rasplakala! (VIDEO)

Na ovogodišnjem Wimbledonu, britanska teniska zvezda Andy Murray doživela je jedan od najemotivnijih trenutaka u svojoj karijeri.

Najemotivniji Wimbledon: Andy Murray se oprostio od tenisa, a onda je usledila poruka koja ga je rasplakala! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Wimbledon



Nakon dugogodišnje borbe na terenu, Murray je odlučio da se oprosti od profesionalnog tenisa. Njegov oproštajni govor izazvao je suze, ne samo kod njega, već i kod mnogih prisutnih.

Dok je stajao na terenu, vidno potresen, Murray je zahvalio publici, porodici i kolegama na podršci tokom svih ovih godina. Njegove reči prekinule su suze, ali trenutak je postao još emotivniji kada su se na velikom ekranu pojavile poruke podrške od strane trojice najvećih tenisera svih vremena – Rogera Federera, Rafaela Nadala i Novaka Đokovića, alii i Venus Wiliams.

Ove reči duboko su dirnule Murrayja, koji nije mogao da sakrije suze. Uz njega je na terenu bio Novak Đoković, koji ga je zagrlio i pružio utehu u tim teškim trenucima.

Murray je izjavio da je bilo pravo zadovoljstvo igrati protiv ovakvih velikana tenisa i da će se zauvek sećati njihovih mečeva sa ponosom.

Njegov oproštaj označio je kraj jedne ere u svetu tenisa, ali će njegovo ime zauvek ostati upamćeno kao ime jednog od najboljih i najvoljenijih igrača u istoriji ovog sporta.

Pogledajte kako je zvučala poruka koja je rasplakala velikog šampiona.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>