Region

Svet

Maja Marijana u šoku: Uređaj za praćenje pronađen u njenom automobilu kod automehaničara!

Pevačica Maja Marijana doživela je pravi šok kada je kod automehaničara otkriveno da je u njen automobil ugrađen uređaj za praćenje. 

Maja Marijana u šoku: Uređaj za praćenje pronađen u njenom automobilu kod automehaničara! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Ovaj zastrašujući incident ostavio je Maju van sebe, dok se bori da shvati ko bi mogao biti odgovoran za ovakav narušavanje njene privatnosti. Saznajte više o ovoj uznemirujućoj priči koja je potresla domaću javnost.

– Nažalost, ovo je drugi put da mi je postavljen uređej za praćenje ispod auta. Ovoga puta je pozvana policija, preuzeli su uređaj i nadam se da ću saznati ko je to uradio – rekla je Maja tada.

Majin blizak izvor kaže, da joj se i pre pet godina desila ista situacija:

-Pre oko pet godina joj se desila ista situacija. Tada slučaj nije prijavila policiji, nikada se nije ustanovilo ko ju je uhodio. Upravo zbog toga se uspaničila jer je shvatila da joj se opet dešava ista stvar, kao i činjenica da postoji mogućnost da je u pitanju ista osoba. Odmah su počela da joj se nižu pitanja – ko je postavio uređaj, koliko dugo je prate… Nije lako prolaziti kroz te stvari, naročito ako uzmemo u obzir činjenicu da Maja ima dve ćerke zbog kojih takođe strepi. Zbog svega toga je odlučila da slučaj prijavi policiji – otkrio je tada izvor, prenosi Hype. 
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>