Region

Svet

Šako Polumenta ponovo u centru skandala: Muvao devojku sa nastupa, objavljena prepiska!

Šako Polumenta, već poznat kao skandalozna osoba koja voli afere sa mlađim devojkama, ponovo je dospeo u centar interesovanja javnosti. 

Šako Polumenta ponovo u centru skandala: Muvao devojku sa nastupa, objavljena prepiska! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Popularni pevač izazvao je buru reakcija kada je slao poruke jednoj devojci sa svog nastupa.

Hype je došao ekskluzivno u posed prepiske i audio zapisa koje vam prenosimo u celosti.

-Jako mi je drago da si u Beogradu, eto dobar razlog pošto sam ja u Beogradu, sad nisam, sad sam na Malti dva- tri dana još. Sutra veče krećem za Beograd. Bio bi red i bilo bi lepo da se vidimo, da se lepo ispričamo, da te pitam onako, da pitam te tvoje lepe oči da mi objasniš ti. Da mi kažeš sve, šta kako da te upoznam kao čoveka i sagovornika. Nekog ko je meni onako pri srcu. Jako želim da te upoznam i eto da te zagrlim i šta ćeš još od mene – govorio je Šako, što se možete čuti na audio snimku.

Devojka, čije ime i prezime su poznati redakciji, odgovarala je hladno, pa je u jednom trenutku napisala kako joj je “smešna ova konverzacija”. Međutim, ni to nije zaustavilo Šaka u njegovim pokušajima.

-Ajmo onda ispočetka. Gde si ti, gde se nalaziš molim te? Voleo bih da te vidim, dolaziš li do Beograda, gde si, gde te mogu videti osim ako ne može u Beogradu? Ajde pričaj mi šta radiš, hoću nešto svašta o tebi, eto tako – bio je nezaustavljiv pevač.

-Hvala ti puno za storije. Vidim, nisi me zapratila. Ja sam ti se sinoć posvetio više nego ostalima. Eto, želeo sam da te upoznam, pa ako si danas slobodna, makar pet minuta, da popijem kafu sa tobom, bilo bi mi jako drago. Javi se ako hoćeš, lepa moja – govorio je Šako, ali odgovor tada nije dobio.

Oglasila se devojka A.K. za Hype nakon poruka:

- Šaka sam videla na nastupu, tada smo se upoznala i razmenili profile na Instagramu. Nakon toga je krenuo neprestano da mi piše, a ja sam bila iznenađena jer nisam očekivala. Potencirao je konstantno da se vidimo, upoznamo, slao mi poljupce i snimao glasovne poruke. Počeo je da bude previše naporan, te mu nisam odgovarala. Bila sam u šoku jer je dosta stariji od mene – rekla je ona za Hype.

 Ovaj incident dodatno je potvrdio njegovu reputaciju i privukao pažnju medija, ali i fanova, koji su ostali šokirani njegovim ponašanjem.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Hype


>