Region

Svet

Žika Jakšić o Mileni Ćeranić: Osudili smo je! Žao mi je!

Žika Jakšić otvara dušu o kontroverzi sa Milenom Ćeranić: Osudili smo je, ali sada mi je iskreno žao. Otkrijte šta je pevačica izjavila što je izazvalo javnu osudu i kako Žika sada gleda na tu turbulentnu epizodu.

Žika Jakšić o Mileni Ćeranić: Osudili smo je! Žao mi je! Foto: Printscreen Youtube/Blic TV




Pevačica Milena Ćeranić otkriva svoje stavove o sukobima sa Žikom Jakšićem, Sašom Popovićem i Lepom Brenom u ekskluzivnom intervjuu. Saznajte više o njenim iskrenim reakcijama i povratnim komentarima iz muzičke industrije.

Milena je izjavila da je imala problema sa Sašom Popovićem i Lepom Brenom, a sada se osvrnula i na Žiku Jakšića. Na pitanje voditelja kakvo mišljenje ima o njemu, Milena je odgovorila: "Pa, ne baš lepo" i objasnila: "Prema meni je ispao nečovek. Umesto da zaštiti moja prava, pokušao je da omalovaži moje dostojanstvo. Mislim da mu se to vratilo, ništa više." Dodala je da je Žikine izjave nisu povredile.



Foto: Printscreen Youtube/K1


Žika Jakšić se oglasio za Alo i prvi put otkrio pozadinu sukoba i razloge reakcije tima:

"Odgledao sam ceo intervju Milene Ćeranić. Impulsivna je i sada kao i kad je bila mlada, ali sada deluje kao zrela osoba koja zna šta želi. Lep intervju, uživao sam gledajući ga. Što se tiče njenih komentara o raskidu saradnje sa Grand produkcijom, razumem zašto je ljuta na mene. Uvek sam bio protiv toga da zvezde Granda idu na 'Farmu' jer sam smatrao da im ta vrsta popularnosti ne treba i da je to moralna pornografija koja im dugoročno ne može doneti ništa dobro. Ona se, zbog svoje impulsivnosti, nije snašla u rijalitiju i svojim ponašanjem prema tadašnjem momku Nemanji Stefanoviću navukla gnev publike. Osudio sam njeno ponašanje tada, ali sada shvatam da je kazna koja joj je izrečena bila nepravedna. Svi smo upali u kolektivnu psihologiju masovne osude, što je izazvalo javni linč. Sa ove distance, i dalje bih osudio njeno ponašanje, ali bih pokušao da nađem razumevanje za sve okolnosti. Zaista mi je žao što produkcija nije imala mudrosti da kazna bude primerena i pravedna. Siguran sam da je to uticalo na njen kasniji turbulentan život i da je ta crna mantra Farme prati i danas. Jedino dobro što vidim je da je Milena sazrela u čvrstu i odlučnu osobu. Želim joj uspeh u karijeri jer mislim da još nije dostigla svoj maksimum," rekao je Žika Jakšić iskreno.

Milena Ćeranić je takođe govorila o prošlosti i muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Naglasila je da su se Saša Popović i Lepa Brena ogrešili o nju i sabotirali je ružnim komentarima.

Možda vas interesuje:
Saška Janks: Dirljiva priča pevačice koja nosi duboku tugu! (VIDEO)
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo

Povezane vesti:


>