Region

Svet

Zvezde Granda: Žiri kritikovao takmičarke zbog lošeg pevanja i flaširanja

Ivana se raduje, ostale tuguju. Mlada Ivana Pavković, takmičarka iz Bora, uspela da je da se pobedi u baražnom takmičenju muzičke emisije “Zvezde Granda”. Ona je publiku uspela da osvoji pesmom “U nedelju” Marije Šerifović i osvojila je 17.864 glasova, od pristiglih 52.013 glasova. Kao drugoplasirana je završila Snežana Kockar iz Kraljeva koja se predstavila pesmom Ane Nikolić “Mišo Moj” osvojivši 12.647 glasova.

Zvezde Granda: Žiri kritikovao takmičarke zbog lošeg pevanja i flaširanja



Pored Ivane i Snežane, publici se predstavilo još osam devojaka, među kojima su Marina Antić, Milena Jovanović, Marija Marčeta, Bojana Ćosović, Mirna Košanin, Snežana Kockar, Biljana Krneta, Ivana Pavković, Edita Aradinović i Vesna Sekulić. Iako su u poslednje vreme u žiriju uglavnom bili novinari, ovog puta su čelnici “Granda” odlučili da se u toj ulozi nađu Zoran Starčević i Dragan Stojković Bosanac.

Ovaj tandem nije bio blag i popustljiv prema takmičarka, a kako su u nekoliko navrata ponovili, to je bilo za njihovo dobro. Uglavnom su svim takmičarkama bili strogi, pa su im govorili da falširaju, da nemaju tehniku, da loše pevaju, da ne izgovaraju dobro reči, slova, jedino su pobednicu baraža Ivanu Pavković nagradili pozitivnim kritikama.

Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>