Region

Svet

Saška Janks: Dirljiva priča pevačice koja nosi duboku tugu! (VIDEO)

Pevačica Saška Janković, poznatija kao Saška Janks, osvojila je srca publike svojim izvanrednim glasom. Njena životna priča krije duboku tugu, posvećenu pesmu "Da li čuješ moj glas", i sećanja na preminule roditelje.

Saška Janks: Dirljiva priča pevačice koja nosi duboku tugu! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/RTS




Saznajte kako je Saška Janks, pevačica poznata po vedrini i raskošnom glasu, kroz pesmu "Da li čuješ moj glas" posvetila uspomenu na svoje preminule roditelje. Njena priča o snazi i gubitku dotiče srca mnogih.


Pevačica Saška Janković, poznatija kao Saška Janks, brzo je osvojila srca publike svojim izvanrednim glasom kad se pojavila na domaćoj muzičkoj sceni.

Saška je učestvovala na Beoviziji, gde je 2018. godine izvela pesmu "Da li čuješ moj glas", koju je posvetila svojim preminulim roditeljima. Iako je poznata po svojoj vedrini i raskošnom glasu, Saška nosi duboku tugu u sebi. Njena majka Mirjana preminula je 2010. godine u 48. godini od raka, a četiri godine kasnije, njen otac Dobrica izgubio je bitku sa istom bolešću u 52. godini.


alt=
Foto: Printscreen Youtube/Miss Jukebox Entertainment



Oba Saškina roditelja bili su lekari i izuzetno cenjeni u njenom rodnom Smederevu. Gubitak roditelja duboko je pogodio Sašku, koja se često seća svojih roditelja kroz uspomene koje deli i kroz pesme koje im je posvetila.



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>