Ostalo

Sme�no

Strašna tragedija: Voditeljka i sestra poznatog fudbalera ubijena pred sinom od četri godine

Marta Paola Salcedo, meksička televizijska voditeljka i sestra Carlosa Salcede, ubijena je u subotu uveče u Huiksilukanu, kada su lopovi pokušali da je opljačkaju. 

Strašna tragedija: Voditeljka i sestra poznatog fudbalera ubijena pred sinom od četri godine Foto: Instagram printscreen/paola salcedo



Hrabro je pokušala da se odbrani kada su napadači zahtevali njenu tašnu i ključeve vozila, ali nažalost, upucana je i preminula u bolnici uprkos hitnoj medicinskoj pomoći. Sve se odigralo pred njenim četvorogodišnjim sinom sa kojim je to veče bila u cirkusu.

Njen brat Karlos, poznati fudbaler, izrazio je zahvalnost na podršci koju je primila njihova porodica u ovom teškom trenutku. 

"U svetlu trenutne bezbednosne situacije u našoj zemlji, verujemo da će nadležni organi brzo razjasniti sve detalje. Molimo za poštovanje i razumevanje dok prolazimo kroz ovu duboko bolnu situaciju", stajalo je u zvaničnom saopštenju. 

Marta je bila posvećena majka svom četvorogodišnjem sinu Luki, s kojim je delila starateljstvo sa svojim bivšim partnerom, urugvajskim fudbalskim golmanom Nikolasom Vikonisom. 

Pre svoje tragične smrti, vodila je emisije za fudbalski klub Chivas de Guadalajara, ostavljajući dubok trag u svetu televizije i sporta u Meksiku.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>