Svet

Region

Stranger Things: Maya Hawke otkriva šta publika može da očekuje u poslednjoj sezoni!

Maya Hawke, kćerka Ethana Hawkea i Uma Thurman, osvojila je srca publike ulogom Robina Buckley u omiljenoj TV seriji "Stranger Things". Sa dolaskom pete, ali i poslednje sezone, otkrivaju se detalji koje fanovi sa nestrljenjem iščekuju. 

Stranger Things: Maya Hawke otkriva šta publika može da očekuje u poslednjoj sezoni! Foto: YouTube printscreen/Screen Culture



Kreatori serije, Matt i Ross Duffer, obećavaju da će peta sezona biti epska, vraćajući atmosferu prve sezone, ali sa još većim intenzitetom.

U intervjuu za The Guardian, Matt je otkrio da su sve nitice priče ponovno spletene u Hawkinsu, a posebno su naglašeni odnosi između momaka i Eleven, kao u početku.

Iako će ova sezona zatvoriti priču o Eleven, Dustinu, Lucasu i Hopperu, postoji mogućnost spin-offa.

Maya Hawke je u nedavnom podcastu istakla izazove koje je serija pretrpela tokom pandemije i štrajka SAG-AFTRA, naglašavajući posvećenost Matta i Rossa Duffera visokom standardu produkcije.

Houk je potvrdila da će se u petoj sezoni naći osam epizoda, zahtevajući godinu dana napornog rada kako bi se sve snimilo. Iako detalji zapleta nisu otkriveni, Gaten Matarazzo je na konvenciji izrazio želju za dramatičnijim obrtima, predlažući veći rizik za glavne likove.

Dok se pripremamo za poslednje avanture u Hawkinsu, setimo se i lika Eddieja Mansona, čija je sudbina bila tragična na kraju četvrte sezone, ostavljajući dubok trag u srcima fanova.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>