Ostalo

Sme�no

O njenoj lepoti svi pričaju: Ko je atraktivna dama iz lože Novaka Djokovića na Wimbledon-u? (FOTO)

Wimbledon nije samo mesto gde se odigravaju teniski mečevi najvećih svetskih zvezda, već je i prilika da se uživa u prisustvu poznatih ličnosti u ložama. 

O njenoj lepoti svi pričaju: Ko je atraktivna dama iz lože Novaka Djokovića na Wimbledon-u? (FOTO) Foto: YouTube printscreen/RTS



Veliku pažnju na meču Novaka Djokovića privukla je atraktivna brineta koja se nalazila u njegovoj loži. 

U piitanju je Inga Stilitano, supruga Italijana Marka Stilitana, koji je Novakov dobar prijatelj i neko ko tenisku karijeru našeg Noleta prati već godinama.

Inga Stilitano je poznata po svojoj besprekornoj eleganciji i sofisticiranom stilu koji oduzima dah. Njeni nastupi na društvenim događajima uvek su pažljivo birani i izuzetno stilizovani, što je čini jednom od ikona stila u modnom svetu. 


Foto: Instagram printscreen/Inga Stilitano

Na ovogodišnjem Wimbledonu, Inga je svojom pojavom u loži, uz svog supruga Marka, privukla znatiželjne poglede i izazvala lavinu komplimenata.

U loži Novaka Đokovića, Inga je blistala u jednostavnoj, ali efektnoj kombinaciji koja je istakla njenu figuru i eleganciju. Sa diskretnim nakitom i smelim izborom boja, uspela je da privuče pažnju bez napora. Njeni modni izbori uvek odražavaju njenu sofisticiranost i osećaj za stil, čineći je omiljenom temom modnih kritičara i medija.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>