Region

Svet

Miloš Biković neprepoznatljiv: Velika čast za popularnog glumca! (FOTO)

Miloš Biković, jedan od najpoznatijih i najcenjenijih glumaca sa ovih prostora, iznenadio je svoje fanove potpuno novim izgledom. Glumac je nedavno dobio prestižnu ulogu koja je zahtevala drastičnu transformaciju, zbog čega je postao gotovo neprepoznatljiv.

Miloš Biković neprepoznatljiv: Velika čast za popularnog glumca! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/RTS



Njegova nova uloga donela mu je veliku čast, ali i izazov da se prilagodi i u potpunosti uživi u lik koji tumači. Fanovi su oduševljeni i jedva čekaju da ga vide u ovom novom izdanju, dok stručnjaci već prognoziraju da će Biković svojim talentom i posvećenošću još jednom potvrditi svoj status vrhunskog glumca.

"Istorijski filmovi, iako se koriste umetničkom slobodom, i nisu tu da nas nauče istoriji, ipak vraćaju u kolektivno sećanje ljude i događaje koji ne zaslužuju da budu zaboravljeni. Zapravo mi ne zaslužujemo da zaboravimo. Jer ko ne zna svoju prošlost i istoriju, taj je izgubljen u svojoj sadašnjosti i strepi pred nepredvidivim raskršćma budućnosti. Zato se radujem filmu o Petru Velikom. Ja igram Aleksandra Menjšikova, desnu ruku cara i veoma zanimljivu ličnost. O njemu će biti više reči u budućim postovima" – stoji u objavi Miloša Bikovića. 


Foto: Instagram printscreen/bikovic

Miloš Biković je poznat po tome što se ne boji izazova i uvek teži da pomeri granice glumačke profesije, a njegova poslednja transformacija je samo još jedan dokaz njegove posvećenosti i ljubavi prema svom zanatu.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>