Region

Svet

Trudnoća mi je raznela telo: Mina Naumović Amidžić iskreno nakon porođaja!

Mina Naumović Amidžić, supruga poznatog voditelja Ognjena Amidžića, iskreno je podelila svoje postporođajne izazove i povratak na treninge, otkrivajući kako je trudnoća uticala na njeno telo.

Trudnoća mi je raznela telo: Mina Naumović Amidžić iskreno nakon porođaja! Foto: Printscreen Youtube/Trending News





Supruga Ognjena Amidžića otkriva kako se nosi sa promenama posle porođaja


Mina Naumović Amidžić, supruga poznatog voditelja Ognjena Amidžića, rodila je sina Peruna pre četiri meseca i njen život se drastično promenio. Nedavno je na svom Instagram profilu podelila iskustva o postporođajnim mukama, posebno povratku na treninge.

U opisu fotografije iz teretane, Mina je napisala: "Tek kada se vratiš na treninge, shvatiš koliko trudnoća 'raznese' telo, iako sam mislila da je nisam ni osetila."



 Mina Naumović Amidžić iskreno nakon porođaja
Foto: Printscreen Youtube/Instagram callmenaumi



Mina ima 31 godinu i uvek je pažljivo vodila računa o svom izgledu. Njeno privatni život nije mnogo poznat javnosti, a mnogi su spekulisali da je uradila nekoliko estetskih korekcija. Ognjen je to demantovao: "Verovali ili ne, 100% prirodna. Ni 1% gmo, fileri i plastika. Pošto čitam koješta, a ne volim nepravdu," rekao je Ognjen. Kada ga je jedan pratilac pitao da li je Mina radila usta, Ognjen je odgovorio: "Rekao sam sve. Samim tim i usta. 100%."

Mina Amidžić je veoma aktivna na Instagramu, gde često objavljuje fotografije sa suprugom i sinom, uz duhovite opaske koje njeni pratioci obožavaju.

Možda vas interesuje:
Marko i Manuela Bijelić iznenadili javnost svojim stilom: Pogledajte kako su se promenili!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>