Region

Svet

Marko i Manuela Bijelić iznenadili javnost svojim stilom: Pogledajte kako su se promenili!

Deca Dragane Mirković i Tonija Bijelića, Marko i Manuela, iznenadili su javnost svojom aktivnošću na društvenim mrežama i stilom koji je privukao veliku pažnju.

Marko i Manuela Bijelić iznenadili javnost svojim stilom: Pogledajte kako su se promenili! Foto: Printscreen Youtube/Nataša Ilić




Marko i Manuela Bijelić, deca popularne pevačice Dragane Mirković i Tonija Bijelića, poslednjih meseci privlače veliku pažnju na društvenim mrežama.

Iako su godinama živeli daleko od očiju javnosti, Marko i Manuela postali su popularni nakon što su njihovi roditelji objavili da se razvode. Manuela je nedavno na svom Instagram profilu podelila dirljivu uspomenu iz detinjstva.

Ona je objavila fotografiju na kojoj sa bratom Markom pozira u narodnoj nošnji, a na nogama su nosili opanke. Ova slika izazvala je veliku pažnju javnosti, a mnogi su primetili koliko su se promenili.

"Presrećna sam što mi se deca ne eksponiraju"




Marko i Manuela Bijelić u narodnoj nošnji iz detinjstva




Dragana Mirković je jednom prilikom izrazila svoje zadovoljstvo što njena deca ne traže medijsku pažnju.

Oni su sami odlučili da se ne eksponiraju medijski. To je pomalo neobično jer tinejdžeri obično žele da budu viđeni i da budu važni. Međutim, oni to ne žele. Možda je to delimično moja "krivica" jer sam uvek bila iskrena s njima. Presrećna sam što su doneli tu odluku. Dovoljno je da je jedno ime poznato, moje. Više od toga? Ne, hvala! Mislim da su videli koliko me povređuju laži objavljene javno i zato su odlučili da se drže po strani - rekla je Dragana pre više od dve godine u emisiji "Amidži šou".

Marko je završio akademiju i sada studira ekonomsko pravo, dok Manuela bira između dva fakulteta, nakon što je nedavno završila maturu. Oboje su odlični učenici i nikada nisam imala problema s njima. Blagoslovena sam zbog njih. Beskrajno su me usrećili - dodala je Dragana. 

Možda vas interesuje:
Misteriozna bolest zbog koje se glumac ne seća 20 dana svog života!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>