Svet

Region

Mel Gibson se vraća režiji sa filmom Rizičan let - Evo šta očekivati! (VIDEO)

Studio Lionsgate Films objavio je prvi trailer za novi film Mela Gibsona "Rizičan let" (Flight Risk), akcioni triler sa Markom Wahlbergom, Michelle Dockery i Topherom Graceom u glavnim ulogama.

Mel Gibson se vraća režiji sa filmom Rizičan let - Evo šta očekivati! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Rotten Tomatoes Trailers






Studio Lionsgate Films predstavio je prvi trailer za film "Rizičan let" (Flight Risk), novi akcioni triler Mela Gibsona. Ovo je Gibsonov povratak režiji nakon filma "Greben spašenih" (Hacksaw Ridge) iz 2016. godine.

Glavne uloge tumače Mark Wahlberg, Michelle Dockery i Topher Grace. Wahlberg igra pilota Daryla Bootha, zaduženog za prevoz FBI agentice Madelyn Harris (Dockery) i zaštićenog svedoka Winstona (Grace). Stvari se komplikuju kada Harris i Winston shvate da je Booth zapravo plaćeni ubica poslat da eliminiše svedoka.

Scenario i produkcija:
Scenario za film je napisao Jared Rosenberg, dok su producenti Gibson, John Davis, John Fox i Bruce Davey.



Prvi trailer za film
Foto: Printscreen Youtube/Rotten Tomatoes Trailers



Reakcije publike:
Reakcije na trailer su podeljene. Na YouTubeu su komentari uglavnom pozitivni, ali mišljenja korisnika na društvenim mrežama su različita.

"Ovo izgleda dobro, ali zašto današnji filmovi otkrivaju skoro celu radnju u traileru?" napisao je jedan korisnik YouTubea.

"Čekajte, Marky Mark nije skromni herojski pilot? Definitivno ću pogledati ovaj film," dodao je drugi.

"Mel nikada nije režirao loš film. Ovo izgleda vrlo zabavno. Osim toga, ćelavi Mark je definitivno zanimljiv negativac," dodao je treći.

"Film izgleda kičasto. Ali, pošto ga je režirao Gibson, daću mu šansu. Nisam njegov obožavalac i Wahlberg mi je prosečan glumac, ali možda je režiser uspeo da izvuče nešto iz njega," naveo je jedan od negativnijih komentara.

"Filmovi u kojima su likovi zarobljeni na jednoj lokaciji mogu biti dobri, ali da bi uspeli, potreban im je dobar glumac. Ovo nije jedan od dobrih filmova tog tipa," dodao je drugi razočarani gledalac.

Datum izlaska:
"Rizičan let" stiže u bioskope 18. oktobra ove godine.

Možda vas intersuje:
Jamie Foxx o misterioznoj bolesti: Ničega se ne sećam, bio sam odsutan 20 dana!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>