Svet

Region

Jamie Foxx o misterioznoj bolesti: Ničega se ne sećam, bio sam odsutan 20 dana!

Oscarom nagrađeni glumac Jamie Foxx podelio je detalje o medicinskoj hitnosti koja ga je prošle godine dovela u bolnicu, otkrivajući da se ne seća ničega tokom 20 dana oporavka.

Jamie Foxx o misterioznoj bolesti: Ničega se ne sećam, bio sam odsutan 20 dana! Foto: Printscreen Youtube/Page Six





Jamie Foxx, Oscarom nagrađeni glumac, otkrio je detalje o "medicinskoj hitnosti" koja ga je prošle godine dovela u bolnicu. U kratkom videu podeljenom na TikToku, Foxx je ispričao kako je 11. aprila prošle godine doživeo misterioznu bolest. Rekao je: "Imao sam jaku glavobolju i pitao sam svog prijatelja za Advil. Bio sam odsutan 20 dana. Ne sećam se ničega."

Foxx je dalje objasnio da su ga sestra i ćerka odvele kod lekara, a drugi lekar je primetio da "nešto nije u redu tamo gore", pokazujući na glavu, ali nije želeo da detaljiše pred kamerama. Foxx je bio bolestan u Atlanti dok je snimao film "Back In Action" sa Kameron Dijaz.


Jamie Foxx govori o svojoj misterioznoj bolesti i oporavku na TikTok videu
Foto: Printscreen Youtube/Page Six


U decembru, Foxx se pojavio na dodeli Critics Choice nagrada, gde je dobio Vanguard nagradu za ulogu u komediji-drami "The Burial". Tokom prijema nagrade, otkrio je da nije mogao da hoda tokom bolesti, ali da mu je borba za zdravlje dala "novi respekt prema životu i umetnosti".

Iako se relativno malo pojavljivao tokom oporavka, Foxx je naglasio da su mu sestra Deidra i ćerka Korin spasile život. Takođe je demantovao tvrdnje da je oslepeo ili ostao paralisan tokom bolesti. Njegov film "Back In Action" trebalo bi da se pojavi u novembru.

Možda vas interesuje:
Mel Gibson se vraća režiji sa filmom Rizičan let - Evo šta očekivati! (VIDEO)

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>