Svet

Region

Raskol u kraljevskoj porodici: Princ Harry je naneo mnogo štete, William je težak lik!

Nakon što je prince Harry (39) zajedno sa suprugom vojvotkinjom Meghan (42) okrenuo leđa kraljevskoj porodici, priča se da se njegov odnos sa ostalim članovima britanske kraljevske porodice raspao. 

Raskol u kraljevskoj porodici: Princ Harry je naneo mnogo štete, William je težak lik! Foto: YouTube printscreen/Enterteiment tonight



Harry je po svemu sudeći u lošim odnosima, posebno sa starijim bratom princem William-om . To se verovatno neće promeniti, kako sumnja bivši kraljevski batler Grant Harold u intervjuu za New York Post: 

"Harry je naneo mnogo štete i uništio poverenje", objašnjava i dodaje: 

"Sumnjam da će se ikada vratiti na odnos koji su prvobitno imali. To je bio potpuno drugačiji odnos koji je izgrađen na poverenju."

Iako bi voleo da se zavađeni u budućnosti ponovo slože i pronađu, on to ne može da zamisli. 

"Voleo bih da verujem da će se njihov odnos vratiti na pravi put. Ali da, malo je verovatno", kaže Grant za magazin i naglašava: "William je težak lik. Ali je dobar momak" - dodaje.

Insajder je nedavno potvrdio za OK! Magazin, da je pomirenje između dva brata još daleko. Prema njegovim rečima, Williiam je apsolutno protiv da se njegov mlađi brat vrati. 

"Princ Philip  je vladao porodicom, a kada je umro, videlo se da je disciplina urušena. Sada je William glavni kada je u pitanju disciplina u porodici", rekkao je izvor. 

Prema njegovim rečima, kaže se da je prestolonaslednik izdao "apsolutnu zabranu" Harry-jevom povratku u porodično okrilje.

Pročitajte još: Princ Harry suočen sa sudskim nalogom: Obrisane poruke u slučaju protiv magazina The Sun!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>