Region

Svet

Sloboda Mićalović iznenadila statusom: Problemi u braku? (FOTO)

Sloboda Mićalović je nedavno iznenadila svoje pratioce na Instagramu objavom koja je privukla pažnju javnosti.

Sloboda Mićalović iznenadila statusom: Problemi u braku? (FOTO) Foto: YouTube printscreen/K1 TV



Glumica, koja je u braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem više od 16 godina, podelila je status koji je pokrenuo spekulacije o mogućim problemima u njihovom braku.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su dugogodišnji par koji je oduvek važio za simbol skladnog i harmoničnog odnosa u domaćoj javnosti. Njihov brak je bio uzor mnogima, a njihove ćerke bliznakinje, Vera i Mila, dodatno su upotpunile njihovu porodičnu sreću.

Međutim, nedavna objava na Slobodinom Instagram profilu izazvala je iznenađenje. Status koji je postavila nije bio uobičajen - nije bilo uobičajenih porodičnih fotografija ili veselih trenutaka koje često dele sa svojim pratiocima. Umesto toga, tekst je bio enigmatičan i otvorio mnoga pitanja među njenim obožavaocima.

- Ako neko pokušava da te izgubi, pomozi mu" - objavila je na Instaframu status.


Foto: Instagram printscreen/slobodamiicalovic 

Spekulacije o mogućim problemima u braku Slobode i Vojina brzo su se proširile. Mnogi su se pitali da li je status signal za nešto ozbiljno ili je možda reč samo o prolaznoj krizi koju svaki brak može imati. Par koji je godinama čuvao svoju intimu od medija sada se našao u centru pažnje, dok su mnogi komentarisali i spekulisali šta bi moglo biti uzrok promene u njihovom javnom predstavljanju.

Pročitajte još: Dragana Mirković rastužila fanove saopštenjem: Jako vas volim!


Sloboda Mićalović, inače poznata po svojoj diskretnosti i profesionalnosti, nije dala dodatne komentare na svoju objavu, ostavljajući prostora za različite interpretacije. Njeni fanovi su iskazali podršku i nadu da je sve u redu.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>