Region

Svet

Dragana Mirković rastužila fanove saopštenjem: Jako vas volim!

Juče uveče, očekivala se velika fešta u Temerinu jer je Draganu Mirković trebalo da ugosti svoju publiku na koncertu koji je bio najavljen kao nezaboravno muzičko iskustvo.

Dragana Mirković rastužila fanove saopštenjem: Jako vas volim! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Međutim, nepredvidive sile prirode su imale drugačije planove.

Nevreme koje je pogodilo Srbiju sa jakom olujom, kišom i grmljavinom, poremetilo je sve planove. Organizatori su, uz teško srce, morali da obaveste fanove da će koncert biti otkazan zbog loših vremenskih uslova koji su ugrozili sigurnost svih prisutnih.

Dragana Mirković je izrazila svoje žaljenje i razočaranje zbog situacije, ali je istovremeno poslala poruku podrške i ljubavi svojoj publici putem videa koji je podelila na svom Instagram profilu.

"Dragi moji, nažalost, zbog izuzetno lošeg vremena, moramo da otkažemo večerašnji koncert u Temerinu. Nemojte misliti da vas zaboravljam! Jako vas volim i pripremam jedno divno iznenađenje za vas. Biće prilika za druženje sa mnom, to vam obećavam. Ljubim vas sve i vidimo se brzo" - rekla je Dragana, sa vidnim izrazom razočaranja, ali i sa nadom u buduće susrete sa svojom vernom publikom.

Pročitajte još: ​Indi se oglasila i otkrila u kakvoj je vezi sa Zoranom Marjanovićem: Nije to ništa novo!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>