Region

Svet

Zoran Marjanović i Indira Aradinović u romansi: Novosti sa privatnog bazena!

Poslednjih dana kruže priče o romansi između Zorana Marjanovića i pevačice Indire Aradinović, koje su uhvatili kako razmenjuju nežnosti na privatnom bazenu.

Zoran Marjanović i Indira Aradinović u romansi: Novosti sa privatnog bazena! Foto: Printscreen Youtube/Kurir/Alo



Paparaco je potvrdio ove spekulacije, fotografisavši Zorana i Indiru u opuštenom druženju pored bazena. Zoran je došao sa svojom ćerkom Janom, a nakon kratkog vremena im se pridružila i Indira. Uhvaćeni su kako se drže za ruke i razmenjuju nežne dodire, dok su zajedno uživali u toplom letnjem danu.

Pokušaji kontaktiranja Indire Aradinović nisu uspeli do trenutka objavljivanja ovog teksta.

Podsetimo, Indira Aradinović je bila deo porodičnog kruga Zorana i Jelene Marjanović. Nakon Jeleninog tragičnog ubistva, spekulisalo se o njihovom odnosu, ali detalji nisu bili javno poznati. Fotografiju Kurira možete videti OVDE.


Zorica Marjanović, majka Zorana Marjanovića, navodno je potvrdila na saslušanju u policiji da su se njen sin i pokojna snajka često svađali, posebno zbog pevačice Indire Aradinović, poznatije kao Indi.

Prema njenim rečima, svaki bračni par ima nesuglasica, što smatra normalnim. Zorica je istakla da je Zoran komponovao pesme za Indi, koja je bila izuzetno ljubomorna na Jelenu. Prema Zoricinim tvrdnjama, Indi je bila zaljubljena u Zorana, što je izazivalo tenzije između nje i Jelene. Zorica je inspektorima predložila da ispituju Indi, smatrajući da bi ona mogla znati više o mogućim motivima da se naškodi njenoj snaji.


Možda vas interesuje:
Teška sudbina Radeta Petrovića: Izgubio sina, drugi oboleo od šizofrenije!


Ova izjava Zorice Marjanović ukazuje na kompleksne odnose u porodici Marjanović, koji su sada deo istrage oko ubistva Jelene Marjanović.


Sudski postupak u vezi sa smrću Jelene Marjanović i dalje je obavijen misterijom. Zoran Marjanović je prvobitno osuđen na 40 godina zatvora, ali je presuda ukinuta zbog nedostatka dokaza. Sledeće ročište zakazano je za početak jula, gde će biti saslušani novi svedoci vezani za slučaj.

Možda vas interesuje:
Jelena Karleuša napravila spektakl na Music Weeku: Devito zapalio publiku!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Kurir


>