Svet

Region

Your Honor: Kriminalistička serija koja ostavlja bez daha! (VIDEO)

Nova sezona hit kriminalne drame "Your Honor", nedavno je stigla na američki Netflix i može se sa sigurnošću reći da nije razočarala. 

Your Honor: Kriminalistička serija koja ostavlja bez daha! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Showtime



Prva serija emitovana je na striming platformi 2020. godine nakon što je prvobitno emitovana na Showtime-u.

Adaptirana iz izraelske TV serije Kvodo, serija je trebala biti mini-serija, međutim, obnovljena je za drugu sezonu 2022. godine, koja će biti njena poslednja.

U glavnim ulogama su Bryana Cranstona, Lily Kei i Huntera Duana. Serija prati lik Adama (Duan) koji udara jednog od članova mafijaške porodice i beži.

Michael (Cranston) pokušava da prikrije šta se desilo, ali to dovodi do toga da on i Adam budu umešani u nešto mnogo veće nego što su u stanju pokušavajući da Adama zaštite od zakona.

Fanovi su visoko hvalili seriju - nazvanu 'Vaša čast' - koja je trenutno dostupna samo na američkom Netflix-u, a mnogi su je preporučili putem društvenih medija drugima.

"Ozbiljno neverovatno. Gledala sam prve tri epizode, a onda sam morala da prestanem kako bih mogla da zajedno gledam sa muđem iz početka. I on je sada navučen!"  - komenatrisala je jedna od fanova. 

"To je najbolja stvar koju sam ikada gledao, apsolutno genijalno." "Tako dobro! Obožavam sve te preokrete!"-  nizali su se komentari.

Kritičari su takođe oduševljeni serijom Your Honor. 

Gledaoci u UK mogu gledati 'Your Honor na NOW TV-u, Apple TV-u, Paramount+ i Amazon Prime Video.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>