Elita 7

Parovi

ELITA 7: Ša očajan, kuka na sav glas - Ovo samo ja mogu da izdržim! (VIDEO)

U rijalitiju ELITA 7, Nenad Aleksić Ša, ne prestaje da kuka nad svojom sudbinom, otkako mu je devojka Miona Jovanović otišla nakon venčanja sa Stanislavom Krofakom u hotel.

ELITA 7: Ša očajan, kuka na sav glas - Ovo samo ja mogu da izdržim! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Njegovo jadanje i otvoreno ispoljavanje nezadovoljstva često su tema razgovora među ostalim učesnicima, dodatno doprinoseći napetosti unutar grupe.

- Ovo samo ja mogu da izdržim. Veruj mi, niko drugi na mom mestu ne bi izdržao. Samo ne kapiram što mi se sve ovo dešava - kazao je Ša.

- Sam si sebi napravio to - kazao je Terza.

- Brate, šta je mene sve ovo snašlo?! Ne mogu da verujem da mi se sve ovo dešava - kazao je Ša.

S druge strane, Miona Jovanović i Stanislav Krofak su se našli u situaciji kada su ostali sami u hotelu. Ova dva učesnika suočavaju se sa izazovima samostalnog boravka i refleksije u izolaciji, što može dodatno uticati na njihove emotivne i psihološke stanje. Njihova interakcija i način na koji se nose sa samoćom mogu biti ključni faktori u njihovom daljem učešću u rijalitiju.

Dok se priče razvijaju i odnosi među učesnicima grade, gledaoci se sve više uključuju u praćenje dinamike "ELITA 7", očekujući dalji razvoj događaja i moguće preokrete u emocionalnom i takmičarskom smislu.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>