Region

Svet

Mirza Selimović rasplakao sve novom pesmom posvećenoj preminuloj majci - Rodjena moja (VIDEO)

Mirza Selimović predstavio je pesmu posvećenu svojoj nedavno preminuloj majci. U emotivnoj kompoziciji, Mirza opisuje svoja osećanja od detinjstva do danas, a dirljive reči pogađaju pravo u srce.

Mirza Selimović rasplakao sve novom pesmom posvećenoj preminuloj majci - Rodjena moja (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Mirza Selimovic



Pesmu "Rođena moja" posvetio je svojoj preminuloj majci, a reči pesme diraju i one najtvrđeg srca. Mirza Selimović je kroz ovu emotivnu numeru preneo svoja osećanja, odrastanje i bol zbog gubitka majke.

Ova dirljiva pesma izazvala je brojne emotivne reakcije i suze kod slušalaca. Na društvenim mrežama i YouTube kanalu nižu se komentari podrške.

"Sve i da padnem ti bi rane te izlečila, rođena moja jedina. Mojoj majci. (1967-2004)" – napisao je Mirza na svom Instagram nalogu.

Pevač je uz pesmu objavio i video koji prikazuje slike iz njegovog detinjstva i slike njegove majke, što je mnoge dirnulo do suza.

"Dragi naš Mirza, slušam ovu pesmu i plačem... Tvoja majka je bila predivna i dobra žena, naša pahuljica nežna i prelepa... Kažu da se čovek pamti po dobrim delima i ljubavi koju je pružio drugima, a sećanje na njih drži ih uvek blizu nas," napisao je jedan korisnik na Mirzinom YouTube nalogu. Ispod videa se nižu poruke podrške i vrlo emotivni opisi osećanja koje ova pesma budi.

"Tvoja majka je ostavila mnogo ljubavi i dobrote iza sebe, a njeno najveće dobro delo koje je svima nama ostavila si ti, koji nam širiš ljubav kroz svoje pesme. Hvala joj u ime svih nas koji te volimo. Ti si najlepši poklon darovao svojoj majci ovom pesmom i ona će kroz nju večno da živi. Tebi svaka čast, jer trebalo je skupiti snagu i ovo otpevati. Verujem da te tvoja mama sada gleda i da je ponosna na tebe," deo je jednog podužeg i iskrenog komentara.

Podsetimo, majka Mirze Selimovića preminula je pre dva meseca nakon duge i teške bolesti.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>