Region

Svet

Jelena Karleuša nastupila na Music Week Festivalu pa prozvala mladje kolege: Neće dočekati godinu u šoubiznisu!

Jelena Karleuša, sinoć je nastupila na Music Week Festivalu, gde je prisutnoj publici priredila veče za pamćenje.

Jelena Karleuša nastupila na Music Week Festivalu pa prozvala mladje kolege: Neće dočekati godinu u šoubiznisu! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Poput svetskih zvezda, Jelena je napravila spektakl o kom će se pričati još dugo. Ponesena emocijom koju je prenela na publiku, Jelena je u izjavi za mediji objasnila da je kraljica šoubiznisa i da pojedini "zvezde" poput Voyagea, neće još dugo biti na muzičkoj sceni.

“Ti klinci moraju da pokažu respekt kad je reč o mnogo uspešnijim i mnogo većim imenima nego što oni mogu čak i da sanjaju. Ne verujem da su osobe kao što sam ja oni videli i na malim ekranima. Moraju da pokažu poštovanje prema nekome ko je tako puno postigao i ko traje više nego što oni žive. Pretpostavljam da u šoubiz smislu neće dočekati kraj ove godine. Da li uopšte treba da se bavim tim likovima za koje faktički ne znam ni kako izgledaju?“, ispričala je pevačica.

“Voyagea  znam kako izgleda, a za ove druge čak ne znam ni kako izgledaju. Rekli su mi na probi da sam prolazila pored tih klinaca, ali ja nisam znala ko su oni“, dodala je Jelena i objasnila zbog čega se svi kače na njeno ime.

“Zato što je to dobar marketing, a i zato što ja volim da im odgovorim, pa to onda bude jedan šoubiz bif. Ja razumem te klince. Znam da vole da diluju drogu i da su glavni u zatvoru. Možda je bolje da se bace na te pritvore i zatvore, nego da se petljaju u šoubiznis gde stvarno nemaju šta“, istakla je Jelena, koja bez dlake na jeziku komentariše aktuelne događaje iz sveta muzike.

Ipak, Jelena je svesna da je došlo do smene generacije na našoj muzičkoj sceni

“Došlo je do smene generacija, do nove publike. Znam da klinci vole da svašta bacaju na binu tokom festivala, ali sam ja imala sreću da su bacali ruže i medvediće. Hvala klinci i hvala svima!”, ispričala je Jelena posle jednog nastupa, a onda otkrila da su njene ćerke, Atina i Nika došle da podrže mamu.


 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>