Ostalo

Sme�no

BOLESNO! Monstruozno zadavio dve žene, a posto najpoželniji muškarac i senzacija na Tik Toku!

Wade Wilson, 2019. godine napravio je monstruozno krivično delo, kada je zadavio dve žene.

BOLESNO! Monstruozno zadavio dve žene, a posto najpoželniji muškarac i senzacija na Tik Toku! Foto: Tik Tok printscreen



Uprkos činjenici dda je monstruozni ubica, ovaj mladić postao je glavna senzacija na Tik Toku, gde su žene komentarisale njegov izgled i proglasile ga najpoželjnijim muškarcem.

 "Predivan je! Šta nije u redu sa mnom", "Ja ću ga popraviti",  "Znam da je ovo užasno za reći, ali kako dobro izgleda, sve bih mu oprostila", samo su neki od komentara koje su žene ostavljale ispod snimaka, pa se postavlja pitanje, šta se događa sa ljudskim mozgovima i ženama koje masovno ostavljaju komentare, ali i dele njegove snimke iz sudnice. 

Zločin

Wade Wilson, optužen je za brutalno ubistvo dve žene Christine Melton i Diane Ruiz 2019. godine. Prvu žrtvu je zadavio u njenoj kući nakkon provedene noći, dok je drugoj ženi prišao sa leđa i oteo je. Otac ubice, na suđenju je priznao zločinem a potom i otkrio gde je sakrio telo nesrećne Ruiz, koju je prvo davio, ali kada je shvatio da diše, nastavio je da je "gazi", dok nije izdahnula. 

Kako se navodi u medijima, prota je Wadu odredio smrtnu kaznu, a kako se navodi trebalo bi da bude izrečena 23. jula. 

Najviše što plaši su Tik Tok komentari pojedinih žena, koje uprkos činjenici da se radi o monstrumu bez bilo kakve empatije, govore za njega da je privlačan, zgodan i da bi mu "sve oprostile".

Definitivno smo kao društvo otišli u nekom pogrešnom pravcu.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>