Region

Svet

Ispovest pevačice Nadice Ademov koja ledi krv u žilama: Otac mi je oživeo u mrtvačnici!

Nadica Ademov, u ispovesti tokom gostovanja u popularnoj emisiji, otkrila je detalje iz života u koje javnosti nije bila upućena. 

Ispovest pevačice Nadice Ademov koja ledi krv u žilama: Otac mi je oživeo u mrtvačnici! Foto: YouTube printscreen/Hype TV



Popularna pevačica, otkrila je u emisiji "Usijanja" na televiziji Hype, da je njen otac u mrtvačnici oživeo.

“I šta se desilo sa tvojim tatom? Ti si stavila na Instagram sliku svojih roditelja sa opisom hvala Bogu da si nam živ” upitao je voditelj, a Nadica je objasnila šta se zaista dogodilo: 

“Tata je imao veliki udes, gde je jedva ostao živ, nikada nisam pričala o tome, niti bih volela, niti volim da pričam o tome, ali eto kad si me već pitao”, govorila je Nadica i nastavila:

“Nama je taj datum stvarno jako bitan, njemu je pravi rođendan 20. aprila, i više dajemo značaj danu 18. april nego 20.” - kazala je.

“On je jedva živ ostao, čak je proglašem i mrtvim gde je već bio prebačen i u mrtvačnicu i sve”, kroz suze je govorila, a onda i nastavila:

“Pa je tu neka žena, sad koliko znam od mamine priče, ta žena koja je radila tu čula da je neko među mrtvima živ, Bože me oprosti" - priča uz dahu Nadica i dodaje: 

“Smejem se, ali u dubini duše bi zaplakala. Mislim da sam se dosta isplakala u tvojoj emisiji danas tako da. Čula ga je žena i posle toga se saznalo da je tata ipak živ. Posle toga je bio i u komi”, izjavila je Nadica.

“Posle toga hvala dragom Bogu je sve dobro, ima on i posledice toga”,  zaključila pevačica Nadica Ademov za Hype televiziju.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>