Svet

Region

Pola Kinski šokirala svet optužbama na račun svog poznatog oca!

Čekala je čak 31 godinu da progovori, a kada je to učinila, Pola Kinski je svojim optužbama na račun slavnog oca Klausa šokirala svet.

Pola Kinski šokirala svet optužbama na račun svog poznatog oca! Foto: Printscreen Youtube/BookShadows



Poznati glumac Klaus Kinski, najpoznatiji po ulogama u filmovima Vernera Hercoga, zlostavljao ju je od njene pete godine. Priča Pole Kinski govori o strašnom zlostavljanju koje je trpela čak 14 godina. "Uvek me je previše dodirivao, držao me toliko čvrsto uz sebe da sam mislila da ne mogu da pobegnem. U to vreme imala sam četiri ili pet godina i živeli smo u Minhenu. Instinktivno sam prepoznala da to nije zagrljaj oca, već nešto mnogo više", ispričala je Pola.

"On nije bio otac. Čak 99 odsto vremena bila sam prestravljena u njegovom prisustvu. Bio je toliko nepredvidiv da je porodica živela u stalnom strahu. Počeo je da me dodiruje i ljubi otvorenih usta kad sam bila jako mala, imala sam pet ili šest godina", rekla je Pola, koja danas živi u Nemačkoj.







Poilin otac je mrtav već 33 godine, a zbog činjenice da Klaus Kinski nema mogućnost da se brani od njenih optužbi, mnogi na Poline tvrdnje gledaju sa sumnjom. Polaa tvrdi da je godinama živela u strahu da joj niko neće poverovati u priču šta joj se dešava, ali da je konačno došao trenutak da progovori o svemu tome.

Polina priča uključuje godine trpljenja nasilja, se**ualnog i fizičkog, te konstantne verbalne uvrede. Za Guardian je otkrila strašne detalje svoje prošlosti. "Kao dete sam uvek ćutala jer me je plašio. Bila sam zavisna od njega i njegove pažnje", rekla je i dodala da joj je otac govorio kako je njegovo ponašanje sasvim normalno i da u tome nema ništa loše, te da očevi širom sveta rade isto svojim ćerkama. Sve je to detaljno opisala u svojoj knjizi o ocu koji je 1991. preminuo od srčanog udara.

"Izjedao me osećaj krivice, - priča ona i dodaje:  Osećala sam se kao da sam ga izdala i razočarala, tada sam mnogo plakala", rekla je objašnjavajući da je uvek bila razapeta između želje da mu ugodi i da ga odbije. "Napisala sam knjigu jer ne mogu više da gledam kako ga hvale i uzdižu iz godine u godinu, morala sam da reagujem", rekla je.


Zbog toga što njenog oca smatraju glumačkim genijem i Pola Kinski je htela da pokaže pravo stanje stvari i realnu sliku svog oca.

Da li znate:
Ko je najobrazovaniji pevač sa naše estrade







Polina polusestra Nastasja Kinski, takođe glumica, demantovala je da ju je otac zlostavljao, ali otkrila je da ju je zlostavljao na druge načine i da je jednom pokušao da je napastvuje, ali nije uspeo.

Pola Kinski sa svojih 19 godina odlučila da prekine kontakt sa svojim ocem, na vest o njegovoj smrti bila je ravnodušna:

"Kad je umro, nazvala me moja majka i nisam ništa osetila. Ni tugu ni mržnju"


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>