Region

Svet

Slavica Ćukteraš kosila dvorište: Smeo outfit oduševio fanove!

Pevačica Slavica Ćukteraš pokazala je svoju veštinu u uređenju dvorišta uz šaljiv komentar na Instagramu, dok je ujedno otkrila detalje o pomirenju s bivšim suprugom Vladimirom Avramovim radi dobrobiti njihove ćerke Viktorije.

Slavica Ćukteraš kosila dvorište: Smeo outfit oduševio fanove! Foto: Printscreen Youtube/Blic TV




Uređenje dvorišta

Pevačica Slavica Ćukteraš pokazala je svoju veštinu u uređenju dvorišta, uhvativši se kosačice. Na svom Instagram profilu, Slavica je podelila fotografije na kojima nosi teksas šorts, majicu kratkih rukava i gumene čizme, uz šaljivi komentar: "Neće nas da pljačkaju, možemo sami srediti dvorište." Njena aktivnost izazvala je brojne pozitivne reakcije među pratiocima.


slavica cukteras smeo outfit
Foto: Printscreen Instagram/slavicacukteras


Pomirenje s bivšim mužem Vladimirom Avramovim

Nakon razvoda 2019. godine, Slavica Ćukteraš i njen bivši suprug Vladimir Avramov uspeli su da postignu pomirenje zbog dobrobiti njihove ćerke Viktorije, koja ima osam godina.

"Posložio je gospod Bog, a i moj bivši muž i ja. Već duži period smo Vlada i ja primetili da to utiče na Viktoriju. Imam osećaj kao da je sazrela za šest meseci i počela da shvata neke stvari bolje nego mi. Jedno popodne sam sedela sama, razmišljala i poslala bivšem mužu poruku, da ako je raspoložen, sve ostavimo po strani i da se dogovorimo o onome što je u interesu Viktorije, dobila sam poruku koja je bila pozitivna" - otkrila je Slavica.


Prevazilaženje konflikata

"Posle godinu dana takozvanog pakla i naš prvi susret je morao da ima posrednika, kada smo se našli, rešili smo ceo slučaj koji smo godinu dana vodili na sudu i sa socijalnom službom. Uspeli smo i sada nam je srce puno. Teret nam je svima pao"  a kako je izledao nastup Teodore Džehverović na Music Weeku koji je preznojio prisutne pogledajte OVDE.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>