Region

Svet

Tea Tairović: Novi album, hit pesma i potencijalno učešće na Evroviziji

Tea Tairović fascinira fanove novim albumom i hit pesmom "Zbogom ljubavi", dok se šuška o njenom mogućem učešću na Evroviziji. Saznajte sve o njenim planovima, sećanjima na Željka Joksimovića i reakcijama na pobedu Nemo Metlera na Evroviziji 2024. godine.

Tea Tairović: Novi album, hit pesma i potencijalno učešće na Evroviziji Foto: Printscreen Youtube/Tea Tairović




Tea Tairović i novi album
Pre manje od mesec dana, Tea Tairović je objavila album sa 13 pesama i spotova. Njena pesma "Zbogom ljubavi" izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama, a fanovi veruju da je s tom pesmom trebalo da se prijavi na "Pesmu za Evroviziju".

Evrovizija i Tea Tairović
Tea Tairović je sinoć odgovarala na pitanja o mogućem učešću na Evroviziji. Podsetila se 2004. godine kada je Željko Joksimović nastupao sa pesmom "Lane moje". Tea smatra da bi bila idealan predstavnik Srbije na Evroviziji jer ispunjava sve kriterijume.

Scenski nastup i energija
Tea voli da ima tim ljudi na sceni, što se poklapa sa zahtevima Evrovizije. Iako ne prati takmičenje detaljno, primetila je hitove poput Teya Dore i Bejbi Lazanje iz Hrvatske.

Ambicija i odgovornost
Tea je od malena pokazivala afinitete prema plesu i muzici. Kada je Željko Joksimović nastupao na Evroviziji, Tea je bila mala, ali je strastveno navijala. Danas kaže da bi, ako bi se prijavila, išla s namerom da pobedi.

Evrovizija 2024. i Nemo Metler
Tea je komentarisala i pobedu Nemo Metlera, nebinarnog izvođača, na Evroviziji 2024. Smatra da svako treba da ima pravo na svoje izbore, sve dok ne ugrožava druge. Ipak, primećuje da se na Evroviziji više pažnje pridaje poruci nego muzici.

Budući planovi
Kada je objavila album, fanovi su komentarisali da je pesma "Zbogom ljubavi" idealna za Evroviziju. Tea je kroz smeh rekla da nije sigurna da li će se prijaviti, ali ako bi to uradila, pesma bi sigurno bila njena kompozicija.

"Zbogom ljubavi" - uspeh na YouTube-u
Pesma "Zbogom ljubavi" već broji skoro 2 miliona pregleda na YouTube-u, iako je izašla pre samo mesec dana, a kako je izledao nastup Teodore Džehverović na Music Weeku pogledajte OVDE.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>