Elita 7

Parovi

ELITA 7: Otkriveno kako će izgledati svadba Mione Jovanović i Stanislava Krofaka! (VIDEO)

Sutra će se u rijalitiiju ELITA 7, održati venčanje bivšeg ljubavnog para, Mione Jovanović i Stanislava Krofaka.

ELITA 7: Otkriveno kako će izgledati svadba Mione Jovanović i Stanislava Krofaka! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Uprkos napetoj situaciji zbog reakcija Mioninog sadašnjeg dečka, Nenada Aleksića Ša, pripreme su uspele da se privedu kraju.

Veliki šef, danas je u ELITU poslao i pismo, kako će izgledati venčanje para koje mnogi ponovo vide zajedno.

- Draga Elito, sutra je svadba, a evo kako to treba da izgleda. Mlada se sprema u hotelskoj sobi i treba da ima na sebi nešto plavo i staro. Pomažu joj žene. Mladoženja se oblači u kući Odabranih i nikako ne sme da vidi venčanicu. Dolazi sa svatovima ispred hotela, a mladini otac, majka i brat, kao i jedna žena treba da bude tu, da okiti mladoženju. Mladoženja će pri dolasku gađati jabuku lukom i strelom. Nakon toga, stvari svat potkupljuje mladu, a prodaje je njen brat. Nakom toga, dobija blagoslov od roditelja i pije vino. Svi će igrati kolo. Ceremonija počinje u 22 časa, mlada baca bidermajer i posipa sve pirinčem. Nakon toga, mladoženja prenosi mladu preko praga i skida joj podvezicu na nozi. Svatovi se vesele, a mladenci seku tortu - glasilo je pismo.

Goste će na venčanju zabavljati Nada Topčagić i orkestar Mikice Gačića, njena mlađa koleginica Nadežda Biljić, a tu će biti i već dobro poznat učesnicima Dj Neba. Voditelj programa biće Bora Santana. 


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>