Region

Svet

Sukob velikana o kome se ćutalo četiri decenije: Toma Zdravković izvređao Lepu Brenu i Slatki greh!

Toma Zdravković i Lepa Brena, dva velika imena jugoslovenske muzičke scene, ostavili su dubok trag svojim pesmama i harizmom. Međutim, iza sjaja reflektora krio se i niz burnih trenutaka. 

Sukob velikana o kome se ćutalo četiri decenije: Toma Zdravković izvređao Lepu Brenu i Slatki greh! Foto: YouTube printscreen



Saša Popović, gostujući u jednoj emisiji otkriva, kako je jedan od najkontroverznijih događaja bio  incident kada je Toma Zdravković došao u kafanu gde su nastupali i javno prozvao Lepu Brenu.

"To je još uvek bila bivša Jugoslavija, '81. godina. Dolazi Toma, jao! Tomine pesme smo voleli više nego išta. Prilazi našem stolu i kaže: 'Momci, čuo sam da svirate do j...', ispričao je Saša Popović u emisiji i dodaje: 

"Erna ga je dovela, ona je muzička urednica, seli smo za sto... nama puno srce! I Lepa Brena i svi mi, dali smo sve od sebe", priča Saša, a onda otkriva da je usledio i šok:

"Kad se završilo to veče, izlaze svi, Toma izlazi poslednji, prilazi nam i kaže: 'Znate šta ste vi? Vi ste pi**e, go**a', sve najgore, izvređao nas, mi u šoku, nismo mogli da verujemo', završio je Popović.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>