Region

Svet

Region

Ubice mog oca i Državni službenik: Najnovije vesti o očekivanim sezonama!

Ubice mog oca i Državni službenik su dve najiščekivanije domaće krimi serije koje sa svakom novom sezonom donose uzbuđenje gledaocima. Sezona 6 Ubica mog oca i sezona 3 Državnog službenika emitovane su s velikim uspehom, a ove serije već su dostupne na striming platformama širom sveta.

Ubice mog oca i Državni službenik: Najnovije vesti o očekivanim sezonama! Foto: Printscreen Youtube/Ubice mog oca



Saznajte najnovije vesti o nastavku popularnih domaćih krimi serija "Ubice mog oca" i "Državni službenik". Novi detalji o očekivanim sezonama.

Državni službenik je postigao neverovatan uspeh i na međunarodnom tržištu. Treća sezona je emitovana sa sjajnim odjekom, a avanture Lazara Stanojevića sada prate gledaoci širom sveta. Ivan Živković, jedan od reditelja, najavio je da će nova sezona sigurno biti u produkciji tokom 2024. godine. "Pripreme za novu sezonu uveliko su u toku," rekao je Živković. "Verujem da će još jedna sezona ući u produkciju tokom 2024. godine."


Nove sezone i epizode serije Drzvni sluzbenik
Foto: Printscreen Youtube/Super Star



Nataša Drakulić, autorka najgledanijih domaćih serija, trenutno radi na novim projektima. Trenutno je angažovana na novoj sezoni serije "Bunar" i postprodukciji serije "Ringišpil", zasnovane na romanu Jelene Bačić Alimpić.

Iako fanovi željno iščekuju nove epizode "Ubica mog oca", čini se da će morati da sačekaju još malo. Izvor blizak produkciji potvrdio je da konkretni planovi za emitovanje novih sezona još nisu definisani. Nažalost, nova sezona serija "Državni službenik" i "Ubice mog oca" neće biti emitovana ove godine.

Druga sezona popularne domaće serije "Bunar" počela je da snima na nekoliko lokacija, a u novoj sezoni pored starih već dobro poznatih likova gledaćemo i neka nova lica. Više detalja uskoro.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>