Region

Svet

Sanja Maletić rodila ćerku u šestoj deceniji!

Pevačica Sanja Maletić (52) postala je majka nakon dugogodišnje borbe za potomstvo. U prepodnevnim satima rodila je devojčicu, donoseći sreću svojoj porodici. Porođaj je protekao bez problema, a beba je dobila najviše ocene.

Sanja Maletić rodila ćerku u šestoj deceniji! Foto: Printscreen Youtube/Srbija Danas




Sanja Maletić (52) postala je majka nakon dugogodišnje borbe za potomstvo. U prepodnevnim satima rodila je devojčicu Vanju, čime je ostvarila svoj san i donela sreću svojoj porodici.

Posle duge i teške borbe za potomstvo, pevačica Sanja Maletić (52) konačno je ostvarila svoj san i postala majka i to na Vidovdan. U prepodnevnim satima, Sanja je na svet donela devojčicu, što je donelo neizmernu sreću njoj i njenom suprugu.

Sanja Maletić nekoliko puta je u javnosti govorila o trudnoći, vantelesnoj oplodnji i borbi za potomstvo: - Dokle god dišem, dokle god postoji bilo kakva šansa od Boga i prirode, ja sam tu i odustati neću. Ne mogu da usvojim dete, već dugo, ja sam ’73. godište, ljudi u mojim godinama ne mogu da usvoje decu. Imaš svoju bitku, ima tu dosta neuspeha, ja da sam uspela, ja bih do sada to objavila na sva zvona. Kad je čovek javna ličnost, nema vremena da žali ni sebe ni situaciju takva kakva je. Čovek nema vremena da se isplače i odboluje kada dođe kući iz bolnice nego odmah mora da ide dalje i završava druge stvari, druge obaveze - izjavila je Sanja ranije za domaće medije.



sanja maletic govori o borbi za potomstvo
Foto: Printscreen Youtube/Nije lako biti ja



Rođenje naslednice predstavlja srećan završetak dugogodišnje borbe za potomstvo o kojoj je Sanja više puta otvoreno govorila. Ovo je i prava kruna ljubavi između Sanje i njenog supruga, sa kojim je u braku već više od decenije. Njeni pokušaji da zatrudni trajali su godinama, ali su na kraju bili uspešni.

Porođaj je protekao u najboljem redu, Sanja se dobro oseća, a beba je odmah po rođenju dobila najviše ocene. Ponosni roditelji su odlučili da svojoj princezi daju ime Vanja, a nosiće očevo prezime – Stefanović. Ukoliko vas zanimaju ljubavni skandali Vesne Zmijanac pogledajte OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>