Region

Svet

Tamara Milutinović prvi put progovorila o trudnoći: Konstatovali su mi spontani, a onda se dogodio šok!

Pevačica Tamara Milutinović u braku sa suprugom, fudbalerom Darkom Jeftićem dobila je devojčicu Emili i prvi put ispričala kroz kakvu agoniju je prošla tokom trudnoće.ć

Tamara Milutinović prvi put progovorila o trudnoći: Konstatovali su mi spontani, a onda se dogodio šok! Foto: YouTube printscreen/Hype TV



Lepa i atraktivna pevačica, nije ni slutila da će se normalan trudnoća pretvoriti u pakao.

-To niko ne zna, mislim na javnost. Baš nisam želela da pričam o tome. Zajednički smo podneli taj pad, ali to nas je ojačalo. Bilo je to jako teško. Veoma traumatično sam to doživela, kao i svaka žena. Bili smo jedno drugom velika podrška u tim trenucima, kao što smo i svakog dana, inače – rekla je ona.

-Govorili smo jedno drugom da je tako moralo da bude i da će sve doći na svoje, da ćemo imati puno dece. Na kraju nam je Bog podario Emili. Ja zapravo nisam izgubila bebu. Ona je sve vreme bila tu, iako su doktori rekli da je nema. Sve je bilo kako treba zapravo. Čudno, zar ne? Doktori su mi konstatovali spontani pobačaj, a to nije bio – objasnila je Tamara Milutinović za „Hype“.

– Nakon mesec dana sam saznala da to ipak nije bio slučaj. To je vidno bio spontani, ali, eto, ostala je tu, sakrila se, đavolak mali. Nije se videla na ultrazvuku. Doktori su rekli da je „otišla“ i onda je krenuo ceo taj prirodni proces. Međutim, ona je htela da se rodi. Veliki je borac. Imala sam jako rizičnu trudnoću vođenu pod budnim okom lekara – dodala je pevačica.

–Bila sam jako dugo u Narodnom frontu. Ne volim da se sećam toga, naročito zato što je Emili sada živa, zdrava i ništa joj ne fali, ali da je bilo strašno – bilo je. Povukla sam se tih devet meseci, ne zato što fizički nisam to mogla da iznesem nego zato što mi je psihički sve teško padalo i nisam htela da se stresiram i opterećujem – ispričala je Tamara.

–Suprug mi je bio najveća podrška. Bez njega ne znam kako bih to pregurala. Mogli su svi tu da budu, i moji i njegovi roditelji, ali bez njega teško. Postoje periodi kada on tu ne može da bude zbog posla, ali srećom tada je tu bio – zaključila je Milutinovićeva.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>