Region

Svet

Najbogatiji domaći pevači: Luksuzne nekretnine i milionska bogatstva!

Ceca Ražnatović, Lepa Brena, Zdravko Čolić i Dragana Mirković su među najbogatijim pevačima u Srbiji, sa luksuznim nekretninama i bogatstvom koje se meri desetinama miliona evra.

Najbogatiji domaći pevači: Luksuzne nekretnine i milionska bogatstva! Foto: Freepik




Ceca Ražnatović, Lepa Brena, Zdravko Čolić i Dragana Mirković spadaju među najbogatije pevače u Srbiji, sa bogatstvom koje se procenjuje na desetine miliona evra.

Dragana Mirković je najbogatija među njima, sa procenjenim bogatstvom od 100 miliona evra. Pored brojnih nekretnina, ona poseduje i televiziju DM sat. "Biram sve drugo samo da ne budem bogata a nesrećna. To nikome ne želim. Ljudi greše kada misle da je bogatstvo sigurnost za sreću," izjavila je Dragana jednom prilikom.

Lepa Brena ima luksuzne nekretnine u Majamiju, Monte Karlu i Beogradu, kao i jahtu usidrenu u Crnoj Gori. Nekada je bila vlasnica Grand produkcije, a njeno bogatstvo se procenjuje na 80 miliona evra.


dragana mirkovic bogatstvo
Foto: Printscreen Youtube/RTS



Ceca Ražnatović, čije se bogatstvo procenjuje na 40 miliona evra, poseduje nekretnine u Beogradu i na Kipru. Njen koncert na Ušću našao se na svetskoj listi najposećenijih. "Sve sama sebi mogu da priuštim, ne treba mi muškarac da bi me finansirao. Meni treba neko da mi pokaže iskreno osećanje, pažnju i ljubav," rekla je Ceca svojevremeno.

Zdravko Čolić je jedan od najskupljih pevača na Balkanu, a 2019. godine postavio je rekord sa šest uzastopnih koncerata u Beogradskoj areni. Njegovo bogatstvo procenjeno je na 25 miliona evra. "Poštovanje i čast smatram najvažnijim i to bih želeo da prenesem na ćerke. Nije sve u parama i u bogatstvu," govorio je Čola svojevremeno. Možda vas interesuje kako je otac Rade Manojlović govorio o njenom novcu.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>