Region

Svet

Prijateljstvo Uroša Živkovića i Katarine Grujić: Sve je počelo velikim nožem!

Uroš Živković i Katarina Grujić imaju jedno od najčvršćih prijateljstava na estradi, koje su ozvaničili na neobičan način. Saznajte kako su se orodili i šta se dogodilo na Kaćinom rođendanu. Sve je počelo velikim nožem.

Prijateljstvo Uroša Živkovića i Katarine Grujić: Sve je počelo velikim nožem! Foto: Printscreen Youtube/Telegraf



Uroš Živković i Katarina Grujić jedno vreme bili su nerazdvojni, a malo ko zna da je njihovo prijateljstvo toliko čvrsto da su se čak i orodili, iako crkva to ne dozvoljava.

Ovaj čin dogodio se na Kaćinom rođendanu pre više od četiri godine, o čemu je Uroš nedavno ponovo pričao. - Kaća i ja imamo poseban odnos, koji smo ozvaničili pobratimljenjem - otkrio je Uroš.

Hoćeš da ispričaš Ceki kako smo se sekli na mom rođendanu - dodala je Katarina. Ono što Uroš nije očekivao jeste da će Katarina krenuti na njega sa velikim nožem.

Ispoštovali smo običaj, ali smo se sekli kao da ćemo se poubijati. Nismo mogli da nađemo manji nož, pa je Kaća uzela veliki nož za torte, ja sam mislio da će me ubiti. Pokušali smo sa malim nožem, ali nismo uspeli. Rane su bile ozbiljne - priseća se Uroš. Oni su se našalili da je bilo toliko krvi da je njihov kolega zamalo završio na podu.

Svi su snimali, pa je Ljuba Perućica skoro pao u nesvest - ispričala je Katarina Grujić u "Ceca show".



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>