Region

Svet

Mirjana Karanović otkriva Istinu o odnosu sa Mirom Furlan!

Mirjana Karanović, poznata srpska glumica, otvoreno je progovorila o svom odnosu sa pokojnom koleginicom Mirom Furlan. U iskrenom intervjuu, Karanovićeva je priznala da njihov odnos nije bio blizak dok nisu provele noć zajedno u hotelskoj sobi.

Mirjana Karanović otkriva Istinu o odnosu sa Mirom Furlan! Foto: Printscreen Youtube/Tampon zona




Mirjana Karanović otkriva detalje o svom odnosu sa pokojnom Mirom Furlan. Saznajte kako su se upoznale i kako je njihov odnos evoluirao.


"Prvi put smo se srele na snimanju filma 'Otac na službenom putu'. Ne znam šta je neko rekao Miri o meni, ali imala je veliki strah od mene," otkrila je Karanovićeva. "Imale smo scenu gde je ja udaram torbicom po glavi... Bilo je zastrašujuće, iako torbica nije bila teška. Mira je razvila strah od mene i pričali su kako sam žestoka osoba."

Kada je Furlanova došla u Beograd, igrale su zajedno u predstavi u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. "Bila je rezervisana, nije znala šta da očekuje. Trudila sam se da je opustim, igrala sam njenu služavku i bacala se po sceni, dok je ona bila fina dama," rekla je Karanovićeva.


mira furlan otac na sluzbenom putu
Foto: Printscreen Youtube/Filmski almanah


Prekretnica u njihovom odnosu dogodila se na festivalu u Italiji. "Nas dve smo morale da delimo sobu u hotelu jer nije bilo jednokrevetnih soba. Bila je užasnuta, ali smo otišle na ručak i divno se ispričale. Ono što mi je tada ispričala o svom životu i ono što sam ja njoj rekla... Odjednom se nešto otvorilo između nas i to je ostalo tako," prisetila se Karanovićeva.

O Miri Furlan, Karanovićeva je imala samo reči hvale: "Krila se iza maske fatalne zavodnice, a zapravo je bila sušta suprotnost. Bila je veoma osetljiva, nežna i hrabra žena, beskrajno talentovana i intelektualka."

Možda vas interesuje kako je našu glumicu posetio izvršitelj zbog 14 dinara duga.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>