Region

Svet

Adil Maksutović: Povratak na scenu i život van reflektora!

Popularni pevač Adil Maksutović, posle pauze posvećene porodici, ponovo osvaja publiku. U ekskluzivnom intervjuu, Adil govori o povratku na scenu, balansiranju između karijere i privatnog života, i planovima za buduće koncerte.

Adil Maksutović: Povratak na scenu i život van reflektora! Foto: Printscreen Youtube/Iz profila




Pevač Adil Maksutović poslednjih godina je posvetio više pažnje porodici, a manje poslu, ali se nedavno vratio na muzičku scenu sa novom pesmom. U intervjuu za Telegraf, pred nastup u beogradskom restoranu "Nacionalna klasa", Adil je podelio svoja razmišljanja o povratku i promenama u svom životu.

 

Povratak u Nacionalnu klasu


Nisam bio odsutan dugo. Nisam bio u Nacionalnoj klasi od zimske sezone, pred Novu godinu. Sada je otvorena letnja bašta, pa rado nastupam ovde - rekao je Adil.


 

Adilova nova pesma izazvala je pozitivne reakcije.


Utisci su sjajni, mnogo je pozitivnih komentara. Ljudi nisu očekivali ovakvu pesmu od mene. Iako sam poznat po baladama, pesma "Hitno" i dalje se sluša, kao i "Najbolji grad na svetu" i "Ista ja". Volim povremeno snimiti bržu pesmu.


Rad na novom materijalu

Rad na melodiji za ovu pesmu započeo je pre 12 godina, a tekst je napisala njegova pokojna prijateljica Kaća, Katarina Jovanić, koja je napisala mnoge njegove hitove.

Ovi stihovi ostali su mi urezani u sećanju, pa sam ih sada završio i prilagodio novoj melodiji.



Foto: Printscreen Youtube/Lutajuća kamera​


Društvene mreže i prisustvo u medijima

Adil retko koristi društvene mreže i smatra da nije potrebno da bude stalno prisutan u medijima.

Nemam TikTok ni Fejsbuk, a na Instagramu nisam redovan. Ne želim da pametujem kako drugi treba da vode svoje karijere. Smatram da, s obzirom na moje godine i iskustvo, ne moram biti svuda prisutan. Fokusiram se na porodicu i trudim se da deca pamte mene kao oca, a ne kao zvezdu.


Ponos na sinove

Adil je ponosan na svoje sinove, koji ne provode mnogo vremena na mrežama i nisu opterećeni estradom.

Moji sinovi ne bi mogli da nabroje deset estradnih ličnosti. Stariji sin svira klavir i sluša klasičnu muziku. Želim da se deca igraju napolju i bave sportom, a ne da budu opterećeni društvenim mrežama.


Prijateljstva na estradi

Adil veruje da je moguće imati prava prijateljstva na estradi. Među njegovim prijateljima su Seka Aleksić, Slađa Alegro i Marija Šerifović.

U kontaktu sam sa njima, ali ne tražimo savete jedni od drugih. Poštujemo se međusobno. Slađa Alegro mi je nedavno poslala pesmu koju će uskoro objaviti, a ja sam njoj poslao link svoje nove pesme pre premijere. Družimo se i podržavamo jedni druge.

Planovi za budućnost

Adil planira veliki koncert u budućnosti, ali trenutno nije spreman za tako veliki projekat.

Veliki koncert zahteva ozbiljnu pripremu. Nadam se da ću 2025. godine imati koncert na Tašu. Podržavam mlade zvezde kao što su Tea Tairović, Prija i ostale koleginice, jer su iskoristile pravi momenat za svoje uspešne koncerte.
 

O Tei Tairović


O Tei Tairović, Adil ima samo reči hvale i naglašava da nikada ne bi kritikovao nekoga koga toliko poštuje.

Poznajem Teu dugo i podržavam je. Njeni roditelji su divni ljudi. Tea ima talenat i osećaj za muziku koji je dar od Boga. Pratim sve njene nove pesme i podržavam je u svemu što radi.


Adil Maksutović se polako vraća na scenu, ali i dalje ostaje posvećen porodici i bliskim prijateljima. Njegov povratak prati pozitivne komentare i podrška verne publike.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf.rs

Povezane vesti:


>