Svet

Region

Keanu Reeves stigao u Srbiju: Spremne srpske đakonije za holivudsku zvezdu!

Holivudski glumac Keanu Reeves stigao je u Kragujevac povodom "Arsenal festa" kao basista benda "Dogstar". Njegova skromna rajder-lista iznenadila je sve, dok su lokalni restorani pripremili specijalitete Šumadije za slavnog gosta.

Keanu Reeves stigao u Srbiju: Spremne srpske đakonije za holivudsku zvezdu! Foto: Printscreen Youtube/The Drew Barrymore Show



Holivudski glumac Keanu Reeves stigao je u Kragujevac kao bas gitarista benda "Dogstar", povodom nastupa na "Arsenal festu". Keanu je poznat po svojoj skromnosti, što se potvrdilo i njegovom rajder-listom koja je neuobičajeno jednostavna za zvezdu njegovog kalibra.

Mislim da je ovo jedan od skromnijih rajdera koje sam ja lično pročitala. Najvažnije im je da je sve čisto – od leda, toaleta, do sobe. Zanimljivo je da, za razliku od mnogih rok bendova, Keanu traži bezalkoholno pivo i hladan sake, što je japansko piće koje nije često u rajderima. Voće i kokosova voda su standard, a ostalo je jednostavno. Tu su i čisti peškiri - izjavila je Maja Cvetković, organizatorka festa, za emisiju "Eksploziv".

Pored skromnih zahteva, obezbeđenje je jedna od većih stavki. Keanu je svestan potrebe za višestrukim prstenovima sigurnosti, uključujući i lokalno obezbeđenje.



Foto: Printscreen Youtube/The Graham Norton Show 


Kragujevčani su se temeljno pripremili za dolazak svetske zvezde. Vlasnica jednog poznatog restorana u Šumadiji otkrila je šta će ponuditi Keanu Reevesu ako odluči da ih poseti:

Naglasak će biti na šumadijskoj hrani. Predjelo će uključivati domaći hleb i sarmice. Šteta što ne dolazi zimi, da ga dočekamo s pihtijama, kolenicama i vrućom rakijom. Bez praseta ovde ne može ništa da prođe. Pripremićemo i pitu, prebranac, jagnjeće sarmice – sve će to biti na meniju - rekla je vlasnica.

Zanimljivost povodom Reevesovog dolaska je i želja sveštenstva Hrama Svetog Save da glumac poseti najveći pravoslavni hram u Srbiji. Organizatori su preneli ovu želju Keanu, ali još nije poznato da li će imati vremena za ovu posetu. 

Možda vas interesuje kako je Jovana Joksimović govorila o svojoj bolesti.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>