Region

Svet

Otac Rade Manojlović otkriva pravu istinu: Bivši momci, novac i karijera - žestoke zamerke!

Otac popularne pevačice Rade Manojlović, iskreno govori o njenim bivšim momcima, nepromišljenom odnosu prema novcu i njegovim osećanjima prema njenoj karijeri, otkrivajući sve detalje koji su do sada bili nepoznati, pa i žestoke zamerke.

Otac Rade Manojlović otkriva pravu istinu: Bivši momci, novac i karijera - žestoke zamerke! Foto: Printscreen Youtube/Blic





Otac pevačice Rade Manojlović okupio je meštane sela Četereže kako bi proslavili značajan praznik za njihovu zajednicu.

"Ovo je Vrtoloma, praznik koji slavimo ovde, na ćupriji Stanoja Glavaša koju smo mi meštani obnovili i postavili spomen ploču," rekao je Rade, dodajući koliko mu znači kada njegova ćerka dođe u selo i prisustvuje ovakvim događajima. "Kad dođe, ljudi se okupljaju da se slikaju sa njom, uvek je pozitivna i puna priča. Meni kao ocu je uvek drago kada je vidim, kao da je juče izašla iz osnovne škole."


Rade se prisetio najtežih trenutaka i odricanja zbog Radmine karijere.

"Teški su mi bili trenuci kada je otišla iz kuće u Kragujevac na fakultet, a kasnije i u Beograd. Znajući koliko je izazovno ostati normalan u velikom gradu, prezadovoljan sam njome. Nije bilo lako biti podrška, ali sam bio uz nju. Kada je počinjala da peva na svadbama i ispraćajima, sve sam snimao i prenosio joj savete. Ponosan sam na njen talenat i trud," rekao je Rade, dodajući da joj jedino zamera što nije vodila računa o novcu.

"Kroz karijeru sam joj zamerao što nije pazila na novac, ne zbog trošenja, već zbog toga što nije znala koliko je zaradila i ko je šta uzeo. Govorio sam joj da broji pare jer sam primećivao da neko krade, ali ona bi uvek rekla: 'Tata, ti znaš da ja ne brojim.' To joj zameram, ništa više - ni momke, ni karijeru," iskren je bio Rade.

O partnerima, Rade kaže da ih više i ne pita, jer veruje da njegova ćerka zna šta radi.

"Kada su imale osamnaest godina, rekao sam da su na svojoj strani i da rade šta misle da je najbolje za njih. Šta god odluče, rade za sebe, ne za mene," dodao je Rade.



Otac pevacice Rade Manojlovic
Foto: Printscreen Youtube/Blic


Dok Rada sanja o velikom solističkom koncertu, njen otac ima drugačije mišljenje.

"Ako ćemo pošteno, ne bih se obradovao velikom koncertu. To je privilegija za one koji imaju veću podršku sa strane, a ona može samo da potroši mnogo para na to. Dokle god ima posla i cenu, to joj ne treba. Nisam protiv toga, ali nisam ni za to, i bio bih tamo posmatrač kao i svako drugi," objasnio je Rade.


On se takođe osvrnuo na to da karijeru njegove ćerke sada vodi njena sestra Marija.

"Od kada je Marija postala menadžerka, ne razmišljamo o tome ko je šta uradio, iako je bilo krađa i drugih problema. Slažem se da sve pare idu u jednu kuću, ali volim što Rada troši pare na mene i ne brine previše," zaključio je Rade Manojlović.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic


>