Region

Svet

Kija Kockar: Vlahović ne može da živi samo od lepote!

Kristina Kija Kockar, pobednica "Zadruge" i sadašnja voditeljka, nedavno je komentarisala igru Dušana Vlahovića nakon što je Srbija ispala sa Evropskog prvenstva u fudbalu. Vlahović ne može da živi samo od lepote!

Kija Kockar: Vlahović ne može da živi samo od lepote! Foto: Printscreen Youtube/Blic




Kroz jedan tvit, Kija Kockar je jasno stavila do znanja da nije oduševljena Vlahovićem kao igračem, ističući da njegova lepota ne može da kompenzuje nedostatak u performansama na terenu.

"Taj naš maneken Vlahović ne može da živi samo od lepote. Pa, dobro, ne možemo biti najbolji u svemu" - piše u objavi na Tviteru uz prateći video snimak.

Kija je dodala komentar o Vlahovićevim sposobnostima, ističući: "Lep je lol. Ali i mudrost ga juri, ali je on brži." 

Mlad je, pa mu praštam sve. Ali juče nije baš pokazao svoje najbolje"
, dodala je korisnica naloga čija je objava.

"Nijedna ga na ulici ne bi pogledala da nema ugovor od desetine miliona." - zaključila je Kija Kockar.


Tviter objava Vlahovic Kija Kockar
Foto: Printscreen X/Nina Krunic




Takođe, Kija je otkrila da su pojedini fudbaleri iz reprezentacije Srbije slali poruke čestitki za rođendan preko Instagrama.

"Imala sam mnogo poruka koje nisam odmah videla, a među njima su i poruke od pola fudbalske reprezentacije Srbije. Kasno sam ih primetila, tako da nisam postala žena fudbalera", izjavila je Kija kroz smeh, ne otkrivajući imena igrača.



Objava o Vlahovicu na Twiteru
Foto: Printscreen X/Nina Krunic​



"Nemam nameru da ih imenujem. Neki su bili zauzeti, neki nisu", dodala je ona, odgovarajući na pitanje da li su fudbaleri bili zauzeti u vreme kada su joj slali poruke. Ako vas interesuje šta je iskreno imao da kaže otac Rade Manojlović, pogledajte OVDE.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>